Gene ca la salon? Mulțumită kitului de la Nanolash pentru liftingul și laminarea genelor acasă, este posibil!

Nanolash Lift Kit - un produs care poate transforma orice privire

Nu se poate nega faptul că în zilele noastre orice femeie visează la gene perfecte, lungi și dese. Ele creează cel mai frumos decor pentru ochi. Folosindu-te însă de produse de drogherie este imposibil să obții astfel de efecte. Setul Nanolash Lash Lift Kit pentru laminarea și liftingul genelor acasă este o revoluție!

De ce merită să-ți faci un lifting de gene acasă?

Liftingul poate fi asociat cu tratamentele care îmbunătățesc aspectul oval al feței. Cu toate acestea, majoritatea saloanelor de înfrumusețare profesionale oferă acum liftingul și laminarea pentru gene! Nu glumim! Aceasta este o metodă noninvazivă care alungește, îngroașă și curbează genele, dându-le forma dorită.

Mai mult, laminarea genelor ajută și la regenerarea lor eficientă. Produsele folosite în timpul tratamentului au la bază ingrediente naturale – exact ca cele din kitul de la Nanolash. Acestea pătrund adânc în structura genelor și le reconstruiesc din interior.

Efectuarea liftingului și laminării genelor acasă îți permite să obții rezultate similare cu cele dintr-un salon, reducând în același timp costurile. Nanolash Lift Kit este un produs cu o calitate superioară. Utilizarea sa este simplă și sigură, astfel încât orice femeie își poate revitaliza genele fără să iasă din casă.

Nanolash Lift Kit – un produs care poate transforma orice privire

Liftingul genelor acasă este posibil! Brandul Nanolash s-a asigurat că orice femeie poate efectua acest tratament în propria casă. Kitul pentru liftingul și laminarea genelor conține trei produse. Acestea se prezintă în 10 pliculețe de 0,5 mililitri. La rândul său, acest lucru asigură până la 10 aplicări.

În plus, kitul include și benzi din silicon, accesorii necesare pentru efectuarea tratamentului și un lipici – Lash Lift Glue. Cu ajutorul lui, poți lipi benzile pe pleoapa superioară.

Laminarea genelor acasă se reduce la câțiva pași simpli. În primul rând, trebuie să separi genele inferioare de cele superioare, amintindu-ți că genele trebuie să fie bine curățate. Apoi, trebuie să atașezi benzile cu ajutorul lipiciului pentru gene inclus. Următorul pas este să:

  • aplici fiecare produs la aproximativ 1 milimetru de linia genelor și să-l menții pe gene timp de aproximativ 7-10 minute.
  • nu uiți că, înainte de a aplica un alt produs, trebuie să îl îndepărtezi mai întâi pe cel dinainte;
  • piepteni bine genele în timpul aplicării pentru a distribui produsul de la rădăcină până la vârf.

Odată ce laminarea genelor acasă este gata, tot ce trebuie să faci e să scoți benzile din silicon. În acest punct, vei putea remarca o diferență clară. Genele vor arăta:

  • mai lungi într-un mod optim;
  • frumos curbate – în funcție de dimensiunea benzilor alese;
  • mai groase;
  • hidratate și regenerate.

Conform spuselor producătorului, efectul poate dura până la 8 săptămâni. Cu toate acestea, situația depinde de starea inițială a genelor. Există șanse mari ca laminările ulterioare să reziste mult mai mult, deoarece genele vor fi refăcute după cea anterioară.

Nanolash Lift Kit - un produs profesional

Laminarea genelor acasă cu kitul Nanolash – de ce ar trebui să-i dai o șansă?

E nevoie de doar câteva momente pentru a face laminarea și liftingul genelor acasă. Îți permite să obții rezultate spectaculoase fără să ieși din casă. Nanolash Lift Kit este un produs profesional pe care oricine îl poate folosi cu ușurință. Nu trebuie să te îngrijorezi în legătură cu lipsa de experiență – instrucțiunile incluse în cutie sunt simple și clare.

Laminarea genelor acasă îți poate economisi timp prețios în rutina de machiaj din fiecare dimineață. Nu va mai fi necesar să folosești ondulatorul de gene sau să aplici zeci de straturi de rimel pentru rezultate satisfăcătoare.

Nanolash Lift Kit este un produs care a revoluționat lumea stilizării genelor. Genele regenerate, mai lungi, mai curbate și mai groase sunt garantate încă de la prima aplicare. Merită să îl încerci și tu.