Top 4 creioane de sprâncene. La ce ar trebui să vă așteptați de la cel mai bun creion de sprâncene?

Apreciați sprâncenele definite cu o formă perfectă, care se potrivesc trăsăturilor voastre faciale? Pentru a obține un efect uimitor, merită să optați pentru produse testate care vă uimesc prin eficacitate, de ex. vă ajută să camuflați zonele rare și să le oferiți fixarea dorită.

Atunci când doriți să cumpărați creioane de sprâncene, ar trebui să acordați atenție nuanțelor oferite de o marcă și dacă se vor potrivi culorii reale a sprâncenelor voastre. Și aspectul performanței durabile ar trebui luat în considerare.

Folosirea unor produse de cea mai bună calitate vă permite să vă definiți sprâncenele cu puțin sau fără niciun efort, lăsându-vă mulțumite de aspectul dumneavoastră.

Ce creion de sprâncene ar trebui să alegeți? Vă prezentăm un clasament cu top cele mai bune 4 produse de sprâncene, permițându-vă să obțineți un efect wow!

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

creioane de sprâncene nanobrow

Creionul precis Nanobrow de machiaj al sprâncenelor cu un vârf ultra-fin va acționa indiferent de tipul vostru de sprâncene -subțiri sau care au nevoie de o definiție subtilă. Datorită acestui produs, veți crea linii foarte subțiri, oferind precizie și acuratețe. 

Nanobrow Eyebrow Pencil umple sprâncenele cu culoare și acoperă chiar și cele mai mici fire de păr. Veți obține întotdeauna sprâncenele perfect mapate la care visați!

Creionul Nanobrow este durabil și confortabil de folosit. Accentuează orice arc de sprânceană și ajută la uniformizarea liniei sprâncenelor.  Obținerea formei ideale va deveni o sarcină facilă.

Vârful creionului are duritatea potrivită și ajută la camuflarea tuturor golurilor și peticelor. Sprâncene perfecționate până la cel mai mic detaliu!

Nanobrow Eyebrow Pencil este un creion automat, astfel încât nu trebuie să-l ascuțiți. Pur și simplu, scoateți-l din carcasă.

Nuanțele disponibile ale creionului Nanobrow: Blond, Șaten închis, Espresso. Alegeți una și uitați de creionale de sprâncene pe care le-ați folosit până acum!

2. DIOR BACKSTAGE Diorshow Brow Styler

Creionul Dior definește precis conturul sprâncenelor și oferă un aspect perfect. Vârful subțire ajută la umplerea golurilor și accentuează firele de păr. Indiferent dacă preferați machiajul ”niciun machiaj” sau un aspect mai accentuat – Diorshow Brow Styler va fi alegerea potrivită.

Nuanțe disponibile: Șaten universal, Șaten închis universal, Castaniu, Roșcat

3. FENTY BEAUTY Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil&Styler

Creionul profesional de sprâncene de la Fentyl are un vârf foarte subțire, retractabil care vă permite să vă definiți sprâncenele exact așa cum doriți. Avantajul său este numărul de nuanțe – 14 în total! Orice fană a a mchiajului va găsi, cu siguranță, nuanța potrivită culorii sale naturale de sprâncene. Produsul este vegan și are o formulă rezistentă la apă, confortabilă. 

Nuanțe disponibile: Blond deschis, Blond mediu, Blond cenușiu închis, Roșu delicat, Roșcat, Roșu adevărat, Șaten Cenușiu, Șaten deschis, Șaten mediu, Șaten închis, Șaten-negru, Negru delicat, Negru profund.

4. ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Wiz

Un creion cu un vârf retractabil va atrage, cu siguranță, chiar și cele mai exigente utilizatoare cu așteptări ridicate. Vârful fin oferă definiție precisă și umple zonele rare. Datorită creionului Anastasia Beverly Hills, veți corecta forma sprâncenelor. Periuța sa densă vă ajută să stilizați, sculptați și nuanțați sprâncenele, precum și să îndepărtați excesul de produs.

Visați la un efect natural care durează toată ziua? Formula este durabilă și rezistentă la întindere sau ștergere, astfel încât puteți fi sigure că o veți adora încă de la prima utilizare.

Aplicarea este incredibil de facilă și nu durează mult. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz este un produs vegan care funcționează pentru orice tip de sprâncene. 

Nuanțe disponibile: Blond, Taupe, Caramel, Șaten delicat, Șaten mediu, Roșcat, Ciocolată, Abanos, Șaten închis, Granit.

Cum se folosesc creionale de sprâncene pentru machiajul sprâncenelor?

1. Verificați dacă creionul este ascuțit. Dacă aveți unul automat, săriți peste acest pas.

2. Subliniați sprâncenele, concentrându-vă pe partea interioară.

3. Umpleți forma creată cu culoare.

4. Accentuați marginile inferioare și cozile sprâncenelor mai puternic. Lăsați liniile superioare ușor estompate – aceasta va oferi un efect natual.

Gata!