Brigitte Bardot Makeup – Un Look Simplu, Dar Unul Necesar

Brigitte Bardot a fost o actriţă franceză rezidentă în America şi din care s-a vorbit destul aproape până în prezent. Ea a devenit simbolul stilului său unic care a generat urmări în toată lumea. Poreclită de mulţi omul-felină sau supermodelul de la sfârşitul anilor 50, Brigitte Bardot a descoperit o lume în care nimic nu era reglementat, simplu dar setat de om.

Make-up-ul Brigitte Bardot nu a fost doar un look, ci un concept de frumuseţe folosit pentru a-şi pune în valoare trăsăturile si individualitatea. Concepută iniţial de Jean Dessès şi finalizată mai târziu de René de Carde, această coafură și makeup a făcut ca toată lumea să vorbească despre această vedetă. Cu atingeri delicate, Brigitte a devenit starul anilor 60, iar look-ul ei a fost de neuitat. Acesta poate fi descris ca o versiune îmbunătăţită a make-up-ului de pe vremuri, care se mândreşte cu o față de carnețel și ochii conturati ca nu se poate mai bine pentru a păstra feminitatea.

Cum poți recrea același look?

Pentru a recrea acest look clasic, trebuie să folosim unele produse de calitate.

Cercei

În primul rând, trebuie să folosiți un cercei mare al cărui stil să sobru și discret. Acest lucru poate mări dimensiunea ochilor și va da aspectul de classic și delicatețe la make-up.

Fond de ten

Pentru această look clasic al lui Brigitte Bardot, încercați să folosiți un fond de ten lichid ca să obțineți același aspect înclinat spre carnețel. Aplicați fondul pe zonele problematice și apoi luați un corector cremă cu nuanțe artificiiale mai întunecate pentru a scoate în evidență trăsăturile tale obișnuite.

Pudră

Folosiți o pudră închisă la culoare pentru a obține această privire îmblânzită. În cazul în care aplicați prea multă pudră, cum s-ar întâmpla dacă aplicați ceva prea întunecat pentru pielea voastră, poate arunca în silueta și aspectul pe care încercați să-l obțineți.

Eyeliner

Pentru a obține această privire delicată pe care Brigitte Bardot a avut-o, eyeliner-ul este ceea ce contează. Una dintre metodele de aplicare recomandată este să trageți o linie fină de-a lungul liniilor genelor, astfel încât rezultatul să fie cât mai natural.

Mascara

Trebuie să aplicați o cantitate moderată de mascară pe genele dvs., astfel încât să nu fie prea ofertă sau prea lipsită de volum. În alegerea măștilor de gene, adăugați o culoare închisă pentru a da volum. Prin folosirea unui eyeliner și a unei măști de gene, puteți obține un aspect natural și delicat, pe care Brigitte Bardot l-a popularizat.

Blush

Blush-ul este un element important în look-ul Bardot. Este important să vă alegeți nuanța de blush potrivită pentru a obține o privire caldă și sănătoasă. Aplicați blush-ul pe obrajii dvs., sub obrajii și față, pentru a obține acea privire luminată și împrospătată.

Ruj

Pentru o finisare perfectă, folosiți un ruj nude, roz sau roșu închis, în funcție de cea mai potrivită nuanță cu pielea ta. Acest lucru te va ajuta să obții acea privire feminină și delicată care este asociată look-ului Brigitte Bardot.

Câteva trucuri suplimentare care te vor ajuta să obții look-ul Bardot

Aranjamentele coafurii

Aranjamentele coafurii pot face totul sau nimic din acel look. Pentru a obține aceeași viziune clasică, încercați să creați anumite bucle cu ajutorul unui peria sau feon, folosind orice produse parfumate sau produse de strângere. Nu aplicați prea multe produse pe păr, deoarece acestea pot crea un aspect prea greu al look-ului.

Evitați gusturile prea extravagante

Simplitatea acestui look clasic este esențială. Evitați orice produse extravagante sau extreme, deoarece acestea vor distruge întregul aspect. Dacă decideți să folosiți produse precum peria sau feon, asigurați-vă că nu exagerați și că look-ul dvs. este natural și nu prea pretențios.

Concluzie

Make-up-ul Brigitte Bardot oferă o privire fantastică și feminină. El a popularizat acea privire delicată și frumoasă pe care toată lumea o prețuiește și