Creați cel mai la modă machiaj cu Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

Ce fel de sprâncene sunt la modă? În zilele noastre, artiștii în make-up iubesc „sprâncenele fluffy”. Ce sunt acestea? Este un machiaj care creează efectul de sprâncene stufoase, groase, cu mult volum. Scopul este ca acestea să arate naturale, ca și cum nu s-a intervenit asupra lor. Acest tip de machiaj întinerește și subțiază fața, evidențiind ochii. Cum poate fi obținut efectul de „sprâncene fluffy”? Este foarte simplu, aveți nevoie de un singur produs – Nanobrow Eyebrow Styling Soap.

tendințe în machiajul sprâncenelor

Utilizând Nanobrow Eyebrow Styling Soap se vor obține sprâncene cu aspect stufos și plin, chiar și în cazul sprâncenelor subțiri. Formula unică a săpunului pe bază de glicerină, acoperă fiecare fir de păr, dublându-și volumul – efectul rezistă întreaga zi. Formula ușoară și inovatoare pe bază de gel va face stilizarea sprâncenelor zi de zi să fie ușoară. Durează doar câteva minute să creați cel mai la modă machiaj al acestui an!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap- săpun de sprâncene

Nanobrow Eyebrows Styling Soap – pentru cine este?

Săpunul de la Nanobrow este soluția ideală pentru iubitoarele machiajului natural care nu prea doresc să interfereze cu felul în care arată sprâncenele lor. De asemenea, este un produs grozav pentru acelea care preferă sprâncenele cu formă perfectă pentru o perioadă îndelungată. Nanobrow Styling Soap va adăuga o strălucire sănătoasă sprâncenelor, le va netezi și le va face mai stufoase. Este posibil ca acesta să fie amestecat cu alte produse de machiaj pentru sprâncene, precum – pomade, creioane, pudre.

Sprâncene groase – chiar dacă tendințele se schimbă foarte des, sprâncenele îndrăznețe și pline vor fi mereu la modă. Săpunul de la Nanobrow vă poate ajuta să creați un aspect puțin tonificat. Va îmblânzi și disciplina cu succes firele de păr, lăsându-le moi și ușor de stilizat. Nu vă veți mai face griji dacă un fir de păr iese în relief.

Sprâncene subțiri – unele dintre noi se confruntă cu sprâncene deschise la culoare și rare. Pentru acelea cu sprâncene mici, obținerea efectului de „sprâncene stufoase” poate fi puțin provocator. Cu toate acestea, Nanobrow Styling Soap este capabil să acopere chiar și cele mai mărunte fire de păr, făcând ca sprâncenele să pară mai pline, mai groase și mai definite.

Cum se utilizează Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Pregătiți săpunul de la Nanobrow și periuța specială inclusă în set. Utilizați-o pentru a aplica o cantitate mică de săpun pe sprâncene. Formula săpunului este moale și maleabilă, așadar umezirea periuței nu este necesară. Periați produsul peste firele de păr și asigurați-vă că toate acestea au fost acoperite (puteți aplica mai multe straturi). Apoi, puteți stiliza sprâncenele așa cum vă doriți. Lăsați săpunul să acționeze pentru a fixa sprâncenele în forma dorită. Dacă doriți, le puteți lăsa cu un aspect natural sau le puteți umple cu un stilou sau o pudră pentru sprâncene.

stilizarea sprâncenelor

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – rezultate

  • Sprâncene pline, groase și naturale
  • Efect de „sprâncene fluffy”
  • Aspect de machiaj „no make-up”
  • Un cosmetic multifuncțional atât pentru sprâncenele groase, cât și pentru cele subțiri
  • „Lifting facial” optic
  • Formulă maleabilă a săpunului, asemănătoare gelului
  • Efect de lungă durată
  • Fără iritații în jurul sprâncenelor

Nanobrow Styling Soap și alte produse recomandate pentru definirea profesională a sprâncenelor pot fi găsite pe nanobrow.ro!