Cum să obținem un zâmbet uimitor și dinți super albi?

Dinți albi, superbi, zâmbet adorabil. Sună de vis. Dinții albi și uniformi oferă încredere de sine și ne fac să ne simțim mai atrăgători. Vă dezvăluim câteva sfaturi de albire a dinților și vă spunem dacă oricine poate avea un zâmbet strălucitor și impecabil!

Mai întâi, să subliniem câteva aspecte esențiale. Culoarea dinților nu depinde doar de igienă. Aceasta este determinată, de asemenea, de gene și de grosimea smalțului: cu cât este mai subțire, cu atât dintele este mai închis la culoare. Albul nu este singura culoare a dinților, aceștia putând avea nuanțe de gri, albastru sau galben. De aceea, câteodată nu putem obține albul visat în ciuda eforturilor noastre. Culoarea nu ar trebui să fie singurul aspect la care să ne concetrăm atenția. Menținerea sănătății și uniformității dinților este la fel de importantă. Nici cei mai albi dinți nu vor avea un aspect minunat dacă nu sunt bine îngrijiți.

Cum să obținem dinți mai albi?

Alimentele pe care le consumăm sunt alegera noastră și, din fericire, putem face câteva schimbări pentru a ne albi dinții. Cafeaua și ceaiul lasă pete, la fel ca țigările (care afectează întreg organismul). Este benefic să renunțăm la acestea și să reducem consumul de băuturi închise la culoare. Primele efecte sunt vizibile după câteva săptămâni!

Care este pasul următor?

Mergeți la dentist pentru eliminarea plăcii dentare. Există câteva tratamente dintre care puteți alege și specialistul vă va spune care este cel bun pentru voi: scalare sau slefuire? Ambele oferă imediat un aspect mai frumos dinților.

Metode de albire a dinților acasă. Sunt eficiente?

Remediile efectuate acasă oferă rezultate minunate în doar câteva zile. Vi le prezentăm pe cele mai populare.

  • Adăugarea bicarbonatului de sodiu în pasta de dinți.
  • Perierea dinților cu cărbune activ și ulei de cocos. Puteți face asta zilnic.

Aceste remedii sunt economice și simple. Totuși, se pot dovedi nepotrivite pentru dinții sensibili, cauzând sensibilitate excesivă și deteriorare la nivelul smalțului. În acest caz, este recomandat să mergeți la dentist.

Trebuie să vă formați aceste obiceiuri și să folosiți remedii pentru a beneficia de un zâmbet uimitor și dinți albi!

În primul rând, nu uitați să vă spălați temeinic și regulat pe dinți, ideal după fiecare masă. Optați pentru o pastă de dinți îmbogățită cu cărbune deoarece are efect de albire și vă poate albi dinții cu câteva tonuri. Răbdarea și persistența sunt cheia succesului – zâmbetul tău va ului pe toată lumea!