Orice femeie poate avea buze uimitoare?

Ne pare rău că trebuie să spunem asta. Nu toate femeile se pot lăuda cu buze sexy și pline. În plus, buzele subțiri fac multe femei să se simtă inferioare. Acestea cred că pot aplica doar culori delicate, subtile la nivelul buzelor. Dacă sunteți una dintre aceste femei, greșiti! Puteți folosi și culori aprinse. Puteți folosi orice indiferent de forma și mărimea buzelor!

Fără o îngrijire adecvată, buzele nu vor arăta niciodată minunat. Trebuie să le mențineți sănătoase pentru ca machiajul să vă ofere efectul dorit. Faceți tot posibilul pentru a preveni deshidratarea excesivă, nu vă mușcați și nu cojiți niciodată buzele. În schimb, formați-vă câteva obiceiuri benefice! Îngrijirea buzelor este foarte simplă – exfoliantele și produsele hidratante sunt mai mult decât suficiente.

Remedii de obțiere a celor mai uimitoare buze acasă

Puteți opta pentru un exfoliant gata preparat, dar ce rost are când sunt atât de multe rețete simple de încercat? Cea mai rapidă rețetă: amestecați zahăr alb sau brun cu o cantitate mică de ulei de argan (sau orice alt ulei pur) într-o proporție de 2:1 și obțineți un balsam de protecție cu textura nisipului umed. Aplicați cu generozitate pentru regenerarea buzelor!

Vitamina A și E ajută la repararea și prevenirea deteriorării ulterioare a buzelor.

Crema conferă finețe buzelor și le hidratează perfect deoarece este bogată în grăsimi. Produsele naturale acționează cel mai bine.

Aloe vera are, de asemenea, un efect benefic. Previne pierderea apei. Folosiți-o cât de frecvent este necesar.

Mierea face minuni deoarece este bogată în aminoacizi, enzime și vitamine puternice care hidratează pielea, în plus are efect antibacterian. Mierea oferă buzelor volum și hidratare.

Cum să obținem buze cu formă și culoare pefecte?

Rujuri

Există un număr infinit de rujuri. Rujurile mate oferă cea mai bună acoperire și sunt eficiente în modificarea formei buzelor. Le putem folosi chiar și pentru a contura buzele în afara liniei naturale pentru mai mult volum. Cel mai minunat aspect este că rujurile mate nu se alipesc de păr și rezistă mai mult timp. Deshidratează ușor pielea, astfel încât nu sunt recomandate dacă buzele au tendință de deshidratare.

Rujul satinat oferă un efect natural de buze umede. Acesta este cea mai populară categorie de rujuri. Rujul satinat nu rezistă la fel de mult ca cel mat, dar, cu siguranță, este mai ușor de folosit.

Rujul perlat prezintă particule sclipitoare, deci este cel mai strălucitor. Observație: puteți aplica excesiv pentru un aspect accentuat.

Balsamul de buze

Acest produs este, de obicei, mai lichid. Puteți alege între cel transparent și cel colorat. Nu ezitați să-l folosiți împreună cu alte produse, de ex. rujul mat pentru o strălucire superbă.

Creionul de buze

Alegeți un creion moale și rezistent. Ideal, testați-l pe mână înainte de a-l cumpăra. Nu trebuie să fie în aceeași nuanță precum rujul. Încercați un truc: folosiți creionul de buze individual, netezindu-l pe toată suprafața buzelor pentru un efect durabil de matifiere.

Să colorăm!

De cele mai multe ori, ne temem să aplicăm culori aprinse. Dacă v-ați săturat de balsamul lucios de buze, renunțați la el. Un ruj natural, neutru este o alegere bună. Nu alegeți culori prea reci sau prea calde. Nu folosiți niciodată culori mai deschise decât culoarea naturală a buzelor pentru a evita un efect lipsit de naturalețe. Dacă doriți, folosiți un creion de buze un pic mai închis la culoare pentru a accentua buzele.

Ideal, alegeți rujuri calde, neutre. Nu uitați niciodată de buze, nici măcar atunci când purtați un machiaj de ochi accentuat. Aplicați cel puțin un balsam de protecție.

Culori îndrăznețe

Indiferent de tipul vostru de frumusețe, puteți găsi cea mai bună nuanță de ruj. Cu siguranță veți reuși deoarece există un milion de produse dintre care puteți alege.

Cum să alegem cea mai potrivită culoare?

Orice ghid este inutil deoarece suntem diferite și ne plac schimbările. Secretul este că alegeți culoarea care vă face să vă simțiți minunat. Doar tonul pielii poate limita opțiunile, dar nicio grijă în această privință – gândiți-vă la oferta imensă de produse cosmetice! Urmați-vă intuiția. Machiajul tău nu trebuie să placă nimănui decât ție!