Ultima tendință în coafarea părului: Îndrăgostiți de creionarea părului cu baloane!

Odată cu apariţia stilului de hairstyling „curling cu baloane” la începutul acestui an, atât haircutters, cât și stilisti sunt îndrăgostiti. La start, această tendință era doar o „tactică de siguranță”, dar s-a transformat într-o modă efemeră. Cu ajutorul preşului și al buclelor, această metodă promite să extindă atingerea longevitășii.

Astăzi, această metodă a devenit una dintre cele mai populare tendinţe în ceea ce privește coafarea. Neteda și perfect definită, această brânză este perfectă pentru a adăuga volum și trăsături îndrăznețe. Cu toate acestea, datorită modului în care este realizată, această tendință nu este pentru toată lumea. Stilistii recomanda folosirea baloanelor de balon când se curly cu această metodă.

Înainte de a trece la pasul următor, este important să ne asigurăm că folosim acele baloane de calitate. Baloanele de calitate vor ajuta la creearea buclelor perfecte, oferind forma optimă și o longevitate mai bună. Grație lipeșirii baloanelor, bucla va prezenta un aspect perfect și uniform în ceea ce privește forma liniilor și direcția. Acest lucru va asigura că șuvițele rămân în poziția corectă.

Odată ce am ales baloanele potrivite, trebuie să încerci. Acesta este pasul cel mai important pentru a reuși să obții buclele perfecte. După ce ai folosit șamponul și balsamul, buclele trebuie uscate cu un uscător de păr. Este important să nu folosim un difuzor pentru a nu deteriora firele de păr.

Când părul este uscat, baloanele se leagă de firele naturale ale părului. Acest pas este crucial deoarece balonul nu trebuie să fie legat prea strâns sau prea strâmb astfel încât să producă bucle mai mari sau mai mici. Este suficient să le legi într-o manieră strânsă astfel încât să mențină buclele, dar să nu le dăuneze.

Când toate baloanele au fost legate, părul se usucă cu un uscător. În acest punct, precauția este de a nu supraincălzi părul, care va provoca deteriorarea firelor și va distruge efectul. Atunci când folosesti un uscător, este important să folosești de preferință unul cu flux de aer poziționat strategic, începând de la baza șuvițelor și deplasându-se în direcția firelor naturale.

Dupa ce firele sunt uscate, se pot trece la îndepărtarea baloanelor. Folosind același simț estetic precum și leagănul, poți să îndepărtezi baloanele în culori și forme diverse. Acest pas va asigura că baloanele nu sunt îndepărtate pe rând; trebuie să fie toate îndepărtate în același timp. După această etapă, buclele vor fi pregătite pentru acoperirea cu produse de styling și vopsea pentru păr.

Dupa ce s-au realizat toate aceste operațiuni, rezultatul este unul uimitor. Cu parul pregătit, această metodă oferă o longevitate mare si nu necesită prea multe produse și produse de styling pentru menținere.

Curling cu baloane reprezinta o moda efemera ce se bucură de popularitate în acest an. De la început, această tendință a oferit o soluție rapidă și eficientă pentru a obține părul perfect atât pe durata unei zile, cât și pe termen lung. Selectând baloanele potrivite și practicând această tehnica corect, oamenii pot avea mâini frumoase de păr lângă o figură înfrumusețată. Deci, transformați-vă părul îmbrăcându-vă cu această nouă tendință și vedeți diferența!