Naked Skin Beauty Balm de la Urban Decay Cosmetics

Destul de recent, cremele BB au atins popularitatea datorită caracteristicilor sale numeroase. Niciun motiv pentru care aceste cosmetice sunt numite produse ‘all in one’. Naked Skin Beauty Balm de la Urban Decay lucrează la fel de bine?

naked0Crema BB – ce este?

Această abreviere misterioas plasată după cuvântul ‘cremă’ vine de la Blemish Balm sau Beauty Balm, deci în alte cuvinte, crema imperfecțiunilor. Acest tip de cosmetic completează numeroase funcții și poate înlocui unele dintre cosmeticele cunoscute de frumusețe. Cum este posibil așa ceva? De exemplu, crema BB egalează fondul de ten, hidratează ca orice altă cremă, protejează pielea de radiațiile solare, așa cum orice altă loțiune de plajă o face și reduce iritațiile, așa cum o fac cosmeticele pentru pielea sensibilă. Cu siguranță, când alegem crema BB, trebuie să-i ajustăm proprietățile la nevoile tenului nostru și să alegem nuanța potrivită pentru el.

Naked Skin Beauty Balm de la Urban Decay Cosmetics

În fond, Naked Skin Beauty Balm de la Urban Decay combină o multitudine de funcții, deși, poate fi perceput ca un cosmetic cu scop general. Cum funcționează Naked Skin Beauty Balm? Cu siguranță, hidratează tenul, având SPF 20 care protejează tenul de soare, acoperă imperfecțiunile și hrănește. În plus, cosmeticul poate înlocui un fond de ten și poate fi aplicat pe orice cremă hidratantă, care este special recomandată pentru persoanele care au tenul sensibil sau uscat.

naked2

Naked Skin Beauty Balm de la Urban Decay este într-un tub de 35 ml. Acest cosmetic poate fi aplicat pe ten cu ajutorul vârfurilor degetelor. Poate fi aplicată și cu penseta dacă cineva nu vrea să își folosească degetele. În general, produsul oferă un nivel mare de acoperire a imperfecțiunilor, se potrivește tenului, nu crează pete și nu sporește părțile uscate ale tenului celui care-l utilizează. În acest caz, este recomandat să faceți o exfoliere a epidermei întâi, pentru a face părțile uscate mult mai puțin vizibile.

În plus, Naked Skin este disponibil în trei nuanțe: Naked Light, Naked Medium și Naked Bronze. Ultima nuanță poate fi aplicată ca un bronzant pentru că poate fi folosită pentru nuanțarea feței sau să producă efectul de bronz pe fața cuiva. O dată ce este făcut, se poate aplica cosmeticul pe părțile feței precum pe gropițe, obraji, nas și bărbie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *