Fondul de ten matifiant Skin Perfecting de la Celia pentru tenul uleios sau mixt.

Ce ar trebui făcut în cazul în care tenul tău este gras și ca o consecință, strălucește tot timpul? În mod evident, poți să-ți ascunzi fața sub o pălărie, să stai acasă pentru tot restul vieții tale sau să aplici fondul de ten matifiant Skin Perfecting de la firma poloneză de cosmetică, Celia. Ei bine, ultima soluție pare să fie cea mai ușoară și cea mai rezonabilă de luat în seamă.

Givenchy

Tenul gras și mixt sunt un adevărat coșmar al unor femei. Tenul lor strălucește, este lipicios și toate produsele cosmetice aplicate pur și simplu curg pe față. În plus, acest tip de piele este un mediu destul de prietenos pentru toate tipurile de acnee și formarea punctelor negre. Orice metodă cunoscută nu trece examenul privind eliminarea excesului de sebum. Indiferent ce ai face, folosești hârtii de matifiere, îți speli fața cu săpun de sulf sau aplici creme pentru reducerea sebumului, fața ta nu se oprește din strălucire. Și ce părere ai de tenul mixt? Îngrijirea lui este o adevărată provocare. Nu numai ca este lucios toată zona T, dar, de asemenea, este exfoliat și uscat sau normal în zona obrajilor. Din păcate, atunci când ai al doilea tip de ten , va trebui să ai grijă de el în mod corespunzător, deoarece starea sa poate fi deteriorată în orice moment.

Dacă încă ești în căutarea unui cosmetic de ingrijire pentru tenul gras sau mixt, poți încerca Fondul de ten Matifiant Skin Perfecting de la Celia. Adevărul este că, acest cosmetic de la Celia nu este ușor de găsit fiindcă ele pot fi cumpărate în doar magazinele mici, de la colțuri. Totuși, se merită să vă dedicați timpul căutându-le, fiindcă dacă găsiți cosmeticul de la Celia, e ca și acum atingeți jackpot-ul.

Givenchy SPF20

Fondul de teu matifiant Skin Perfecting este închis într-un tub mic care se potrivește mâna cuiva. În plus, este disponibilă în patru nuanțe de culori: ecru, natural, bej și însorit. În alte cuvinte, varietățile nuanțelor de la bej pal la maro. Fondul de ten de la Celia conține vitamina C ca cele din grupa PP. Datorită acestor compuși organici, tenul nostru iese în evidență, este hidratat și revigorat. Vestea bună e că, cosmeticul nu conține parafină. În locul acestui compus, fondul de ten de la Celia include, din păcate, silicoane ce conferă cosmeticului o consistență dezordonată.

Care sunt proprietățile fondului de ten de la Celia și pot femeile care au tenul uleios sau mixt să-l folosească gratuit women? În primul rând, cosmeticul oferă acoperirea imperfecțiunilor tenului.

Prin urmare, acesta poate fi folosit în loc de anticearcan prin aplicarea unui alt strat de fond de ten pe decolorări. În al doilea rând, acest lucru face până fondul de ten mat și păstrează acest fel de efect chiar și pentru o zi lungă. Evident, putem spori efectul mat prin aplicarea unei pudre transparente. În al treilea rând, fondul de ten matifiant Skin Perfecting nu se face închis și nu-și schimbă culoarea în niciun fel. Din păcate, acest cosmetic poate usca pielea și să înlăture porii tenului. Dacă este aplicat în cantități mari, se poate ajunge la efectul neatractiv de mască.3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *