Dior Bronze – metoda rapidă și ușoară a câștigării bronzului.

Dior Bronze este un set de nouă cosmetice și produse auto-bronzante. În general, scopul acestora este să susțină și să sporească efectul de piele bronzată. Pe lângă acestea, cineva poate găsi creme de corp și de față, loțiuni de plajă, balsamuri și uleiuri. Totuși, lăsați-ne să ne concentrăm doar pe trei cosmetice pentru bronzat: cele două creme pentru față și corp Auto-Bronzant Strălucire Naturală și Auto-Bronzant Strălucire Naturală – ulei pentru Față&Corp.

DiorBronze Toner

În mod cert, crema de față Auto-Bronzant Strălucire Naturală, din colecția Dior Bronze, are numeroase proprietăți. În ciuda celor spuse, cea mai crucială este oferirea pielii cu o umbră de bronz. Apoi, când pielea capătă înfățișarea de aspect natural, crema se menține păstrând bronzul pentru o lungă perioadă de timp. În plus, crema Dior Bronze Auto-Bronzant Strălucire Naturală reface miniaturizarea și hrănește pielea. În plus, bronzul ține până la patru zile. După această perioadă de timp, sau chiar mai devreme, este recomandat să reaplicați cosmeticul. Produsul anti-bronzant de la Dior ar trebui să fie aplicat pe tenul curat și exfoliat, în timp îl răspândiți pe linia părului și frunte fără a omite sprâncenele. Merită observația, nu uitați să vă spălați mâinile imediat după aplicare.

dior brnzeCât timp este aplicată regulat, crema de corp Dior Bronze Auto-Bronzant Strălucire Naturală crează un bronz atrăgător și sănătos al pielii, evidențiază corpul și oferă un nivel natural de pH. În plus, cosmeticul are de asemenea proprietăți hidratante și nutritive. Evident, înainte să vă decideți să puneți crema pe corp, asigurați-vă că ați făcut un tratament de exfoliere întâi. Nu numai că această procedură îi permite cremei să se absoarbă mult mai rapid, dat face și aplicarea mai perfectă. Aplicarea în sine trebuie să includă punerea chiar și a stratului de cosmetic pe corp. Apoi, cosmeticul trebuie să fie răspândit pe zonele de la cot și genunchi.

Aceste două cosmetice pot fi înlocuite de către un singur produs – Dior Bronze Auto-Bronzant Strălucire Naturală – ulei pentru Față&Corp. Acest cosmetic oferă efectul de bronz natural, oferă un aspect radiant și strălucitor cu o hidratare corespunzătoare. Datorită mirosului florilor, pielea este parfumată delicat. Referitor la aplicare, aceasta trebuie să fie făcută în aceeași manieră ca la celelalte cosmetice menționate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *