Poate Crema BB Camera Ready SPF 35 de la Smashbox să înlocuiască fondul de ten?

Crema BB Camera Ready SPF 35 de la Smashbox se află într-un tub negru de 30 de ml. Cel mai mare avantaj al pachetului este că stă pe o cupă,care la rândul ei, le permite utilizatorilor să aibă toate reziduurile cosmeticului cum curg pe tub. În plus, atunci când produsul este pe cale să se încheie, puteți reduce tubul la jumătate, deoarece este fabricat din material plastic. În modul acesta, fiecare picătură din crema BB Camera Ready este irosită. Evident, tuburile nu variază la exterior. Diferit este conținutul tubului, deoarece cosmeticele de la Smashbox sunt disponibile în opt nuanțe de bej ți bronz. Acestea sunt marcate cu numele pornind de la Fair, la Light si Neutral până la Medium și Dark.

Camera Ready BB Cream2

Cum se aplică Crema BB Camera Ready SPF 35 de la Smashbox? În general vorbind, Crema BB Camera Ready poate fi aplicată singură sau ca machiaj de bază. În plus, ea oferă un nivel mediu al acoperirii imperfecțiunilor, deci, pentru obținerea efectului de acoperire a imperfecțiunilor este recomandat să combinăm crema cu un fond de ten. Totuși, producătorul atrage atenția utilizatorilor de a nu aplica un strat gros de cosmetice, deoarece se poate crea efectul de mască neatractivă. Este suficient să distribuie o cantitate mică de produs pe ten pentru a ascunde imperfecțiunile pielii. Merită să observăm faptul că în cazul în care pielea este uscată, este recomandat să se aplice o crema hidratantă în prealabil.

De fapt, crema BB Camera Ready oferă tenului protecție față de radiațiile solare din cauza loțiunii de plajă incluse SPF 35. În plus, produsul reduce tenul acela strălucitor împreună cu eliminarea producerii sebumului. Hrănirea și înfrumusețarea generală a tenului este de asemenea oferită de crema BB de la Smashbox.

Camera Ready BB CreamEste Smashbox Camera Ready capabilă să înlocuiască fondul de ten? În general,este posibil să folosim produsul în locul fondului de ten, cu toate că, o condiție ar fi să ne propunem asta. Putem renunța în a mai folosi fondul de ten, dacă nu avem nevoie suficientă de acoperire a imperfecțiunilor tenului. Un lucru de amintit, cremele BB oferă de obicei o acoperire bună pentru că nu îndeplinește aceleași obiective precum bazele de machiaj sau fluidele. Dacă vrei să aplici crema BB dacă ai decolorări observabile și semne de acnee, poți folosi un fond de ten pentru ascunderea petelor sau o pudră transparentă pentru a-ți face machiajul perfect. Primul cosmetic va acoperi toate petele, pe când al doilea va da impresia de ten perfect mat. Extrem de importantă este totuși analizarea nuanței de culori a produselor pentru a alege nuanța potrivită tenului. Cea mai ușoară metodă de a face asta este să distribuiți o cantitate mică de cremă BB pe obraz. Dacă reușește să se potrivească perfect cu tenul tău, ești liberă să cumperi produsul și aspectul frumos al tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *