BEST-SELLER! Masca de păr Nanoil cu cheratină – cel mai bun mod pentru a obține un păr de vis

Cheratina este principalul ingredient din structura firului de păr și cea mai prețioasă proteină din lume – femeile din toată lumea cheltuie o mulțime de bani pe tratamentele pe bază de cheratină pentru a revitaliza, netezi, întări și adăuga strălucire părului. Această proteină valoroasă constituie intre 65% și 90% din volumul părului și este un element de susținere care menține condiția podoabei capilare. Cu cât cantitatea de cheratină este mai mică, cu atât părul are o condiție mai nefavorabilă. De aceea, Nanoil Keratin Hair Mask este în prezent un best-seller – acesta este cel mai facil tratament pe bază de cheratină pe care îl puteți efectua acasă pentru repararea intensivă a părului, care oferă rezultate din ce în ce mai bune în fiecare săptămână.

Nanoil – cum acționează cheratina din masca de păr?

Cheratina este o proteină fibroasă și una dintre substanțele esențiale din structura firului de păr uman, în special la nivelul cortexului și cuticulelor firului de păr. Această proteină prețioasă are un conținut ridicat de aminoacizi, inclusiv acizi sulfurici (cistină, cisteină, glicină, alanină). Deficiența de cheratină poate fi observată imediat, părul având un aspect nefavorabil: tern, fragil, lipsit de viață și de strălucire.

Această proteină esențială are un efect minunat asupra structurii părului și, în consecință, asupra apectului. Cheratia îngroașă, întărește, înfrumusețează și oferă strălucire părului. Cheratina repară părul deteriorat din cauza:

 • procedurilor regulate de vopsire și oxigenare
 • aplicării produselor nepotrivite de îngrijire a părului
 • uscării părului cu flux de aer fierbinte
 • expunerii excesive la lumina soarelui

Observație!

Deteriorarea structurii părului este rezultatul deficienței moleculelor de cheratină. Produsele de păr sunt bogate în cheratină hidrolizată – cea mai bună formă de cheratină care pătrunde cu ușurință la nivelul straturilor profunde ale părului.

Cum acționează Nanoil Keratin Hair Mask?

Nanoil Keratin Mask este un tratament perfect de reparare și înfrumusețare a părului. Utilizată săptămânal, această mască previne deteriorarea părului și protejează împotriva tuturor factorilor nocivi. La ce efecte vă puteți aștepta?

 • Furnizarea de cheratină și un păr mult mai puternic.
 • Îmbunătățirea rezistenței și revitalizarea părului.
 • Cuticule netezite (intensifică strălucirea, aspect superb).
 • Rezistență ridicată la deteriorare.
 • Stilizare și periere mai facile.
 • Creșterea volumului părului.
 • Prevenirea electrizării și firelor rebele de păr.

Nanoil Keratin Hair Mask – Efecte

Rezultatele pot fi observate imediat. În plus, masca Nanoil oferă părului un aspect mai frumos deoarece cheratina este un agent incredibil de intensificare a strălucirii. În timp, condiția părului este, de asemenea, îmbunătățită: structura internă a părului este reparată. De ce să nu vă tratați părul cu terapia pe bază de cheratină acasă care facilitează repararea delicată dar eficientă a părului de la săptămână la săptămână? Reconstruiți-vă treptat părul, alegeți Nanoil Keratin Hair Mask. Accesați www.nanoil.ro și bucurați-vă de beneficiile unei îngrijiri personalizate a părului și pielii – descoperiți măști de păr cu cea mai bună acțiune, uleiuri organice și produse de îngrijire a tenului care vă vor intensifica frumusețea în mod natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *