Obiceiuri de înfrumuseţare pentru o îngrijire mai bună a pielii şi părului

Dacă optaţi pentru o îngrijire mai eficientă a părului şi pielii, atunci este indicat să introduceţi câteva obiceiuri de înfrumuseţare în rutina dumneavoastră. Acestea, cu siguranţă, vă vor oferi efecte benefice, vă vor ajuta să vă organizaţi mai bine şi să eliminaţi imperfecţiunile pielii.

Tratament de păr cu ulei aplicat peste noapte

Este cea mai bună opţiune pentru persoanele care îşi spală părul dimineaţa. Tratamentul de păr cu ulei aplicat peste noapte are o mulțime de beneficii. Printre acestea, putem menționa faptul că părul obține o doză mai mare de ingrediente valoroase pentru o perioadă mai lungă de timp. Cum ne pregătim pentru tratament? După aplicarea unui anumit ulei la nivelul părului, strângeţi părul în coadă sau coc şi puneți un prosop pe pernă. Este important să alegeţi uleiul în funcţie de tipul de porozitate a părului.

Perierea uscată a corpului

Este un tratament incredibil pentru persoanele afectate de celulită şi vergeturi. Perierea uscată a corpului are, de asemenea, numeroase beneficii: conferă supleţe pielii, stimulează circulaţia sângelui, îmbunătăţeşte culoarea pielii, exfoliază celulele moarte ale pielii, încălzeşte şi acţionează precum un masaj. Pentru tratament, alegeţi produse cosmetice de hidratare şi periaţi pielea cu o perie din peri naturali.

Masaj chinezesc cu ventuze anti-celulită

Similar masajului de aspirare, totuşi la o scară mai mică. Facilizează tratarea celulitei şi vergeturilor şi oferă rezultate similare perierii uscate a corpului. Reţineţi că masajul chinezesc cu ventuze poate provoca durere şi necesită mult timp.

Darsonvalization

Un tratament utilizat pentru dezinfectarea pielii. Dispozitivul utilizat generează descărcări electrice pentru a crea ozon. Procedura de darsonvalization este recomandată pentru persoanele care suferă de acnee sau secreţie excesivă de sebum. Dispozitivul poate fi utilizat atât la nivelul tenului, cât şi al scalpului.

Mască facială

Masca facială este o completare perfectă pentru îngrijirea pielii. Are utilizări, proprietăţi şi acţiuni diferite. Compoziţia şi textura măştii trebuie să se potrivească tipului şi necesităţilor pielii. Este recomandat să aplicați o mască facială o dată sau de două ori pe săptămână, după curăţarea şi exfolierea pielii. De asemenea, aplicaţi o mască facială înainte de evenimente importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *