Cum funcționează masca hidratantă pentru față Glamglow THIRSTYMUD™?

Masca hidratantă pentru față Glamglow THIRSTYMUD™ este destinată atât pentru femeie, cât și pentru bărbați, indiferent de vârsta sau tipul pielii. Scopul ei principal este să pătrundă și să hidrateze cele mai adânci straturi ale pielii. În același timp, datorită cosmeticului, refacem aspectul strălucitor și tânăr. Cum este posibil acest lucru? Nivelul ridicat adecvat de apă în epidermă este capabil să păstre pielea în siguranță contra grăsimii, colagenului și pierderii elastinei, decolorării și formarea ridurilor, precum și alte semne ale îmbătrânirii pielii. În plus, apa susține acidul hialuronic pentru a menține tenul într-o stare bună.

Acidul hialuronic menționat mai sus și uleiul de cocos sunt principalele două ingrediente ale măștii de față hidratante de la Glamglow, THIRSTYMUD™. Cosmeticul conține de asemeni și ghimbic, acid citric, extracte de ovăz, uleiuri de floare de portocal și mere. Din păcate, producătorii nu au evitat substanțele care irită și cele care sunt potențial alergenice. Acesta include PEG, parfumuri, lanolină și glicerină. Fără îndoială, compensarea în acest caz o constituie extractele de plante și argila caolinitică. De menționat faptul că, ultimul component, argila caolinitică, este una dintre componentele finale ale listei de ingrediente, cu toate că, producătorul susține că masca facială are la bază argilă caolinitică.

Ut_HKthATH4eww8X4xMDoxOjA4MTsiGNGlamglow, masca facială hidratantă THIRSTYMUD™ este vândută într-un borcan albastru de 50 ml. Cu siguranță, produsele de la Glamglow pot fi ușor recunoscute de steaua lor destul de caracteristică situată pe capac.

Cum se aplică masca facială hidratantă Glamglow, THIRSTYMUD™? Tot ce trebuie să faceți este să aplicați un strat gros de produs pe față. Evident, înainte de asta, este necesar să vă curățați fața în întregime prin punerea pe un toner cu acid salicilic, o loțiune de demachiere sau un exfoliant. Așteptați 15 minute până ce masca de față se usucă și clătiți fața cu apă rece. După asta, aplicați o cremă hidratantă la alegere pentru a vă îngrija fața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *