Fără riduri! Crema relaxantă Needles No More de la Dr. Brandt.

Firma de cosmetice a Dr. Brandt este recunoscută la nivel mondial ca fiind una dintre cele mai bune producții de produse anti-riduri. De data aceasta ne putem aproviziona cu o cremă de relaxare – Needles No More. Practic, acest lucru cosmetic funcționează un pic diferit față de celelalte produse destinate îndepărtării ridurilor. De ce? Este ingredientul excepțional, care este la putere, pentru a aduna mușchii feței, iar din cauza aceasta, circulația sângelui este stimulată, dermul devine relaxat și ridurile de expresie sunt vizibil netezite. Potrivit producătorului, crema Needless No More funcționează cu adevărat imediat, deoarece doar după o săptămână se pot observa primele rezultate ale tratamentului de înfrumusețare, iar după o lună veți observa efecte și mai mari.

dr.Brandt2

Cum să aplici crema relaxantă Needles No More de la Dr. Brandt? Acest cosmetic este aplicat pe pielea curată și uscată. Merită menționat faptul că acest produs nu trebuie să fie aplicat pe întreg tenul, ci numai pe părțile necesare. Cu alte cuvinte, acest cosmetic ar trebui să fie aplicat pe ridurile de pe frunte, în jurul ochilor (de asemenea, cunoscut sub numele de laba gâștei) și între acestea, precum și zona gurii. În plus, sunteți libere să folosiți cosmeticul dimineața și seara la culcare.

dr.Brandt0Ce găsim în crema Dr. Brandt? În ciuda ingredientului special menționat mai sus, Needless No More conține, de asemenea un unt cosmetic cu proprietăți de hidratare, hrănitoare, ulei de ricin, extract de lavandă, care oferă produsului un parfum frumos și delicat , precum și contractarea și exfolierea acidului lactic și glicolic, pentru a numi doar câteva dintre ingredientele acestui produs. Cu toate acestea, preparatul cosmetic cuprinde, de asemenea, și ingrediente care pot provoca reacții alergice sau iritații. Acestea pot include elemente cum ar fi, derivați ai alcoolului și gumă xantan. În plus, ingredientele care pot bloca porii pielii sunt lanolina și glicerina.

Crema relaxantă Needless No More de la Dr. Brandt este închisă într-o sticluță de culoare închisă. Recipientul este sub forma unei pompe care face cu siguranță aplicarea mai ușoară, deoarece suntem capabili să distribuim cantitatea de produse cosmetice de care avem cu adevărat nevoie pentru a avea grijă de părțile feței. Un singur pachet conține 15 ml de lichid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *