Creați-vă propriul dulap de maquillaj făcut de dvs.

Maquillaj este una dintre cele mai bune moduri de a se exprima artistic și de a se bucura de o înfățișare bine îngrijită. Indiferent dacă ești începător sau expert în maquillaj, o mică parte a procesului implică folosirea unui dulap de maquillaj. Aceste dulapuri oferă spațiu de depozitare pentru produsele tale preferate de înfrumusețare și pot servi, de asemenea, ca un loc confortabil și spațios unde poți face machiajul în fața oglinzii.

Cu toate acestea, dulapurile de maquillaj pre-construite nu întotdeauna se potrivesc cu nevoile tale sau cu decorul camerei. Dar, cu puțin timp, la un preț scăzut și câteva resurse necesare, poți face un dulap de maquillaj pe care ți se potrivește perfect și care se încadrează perfect în decorul din cameră. Acesta este un proiect ideal pentru persoanele care încearcă să reutilizeze obiectele vechi și de a salva o mulțime de bani.

Cum să creezi propriul tău dulap de maquillaj

Înainte de a începe, trebuie să determinați ce fel de dulap de maquillaj doriți și dimensiunea dorită. Putem începe prin a căuta modele, designuri și stiluri care reflectă personalitatea ta și decorul camerei.

1. Găsiți o ținută potrivită

După ce decideți ce doriți, găsiți o ținută adecvată și materialele necesare. Poți cumpăra un dulap de maquillaj gata făcut sau poți reutiliza obiecte vechi. Puteți utiliza reviste vechi, cutii de maquillaj sau cutii vechi de stocare. Asigurați-vă că alegeți materiale robuste, care pot suporta pungi și produse de îngrijire a pielii.

2. Decideți ce produse de îngrijire a pielii veți stoca

Éste important să știți cât spațiu aveți nevoie și care produse veți stoca în dulapul de maquillaj. De exemplu, dacă aveți mult machiaj, va fi nevoie să puneți mai mult spațiu în dulapul dvs. pentru a stoca ustensilele de machiaj cum ar fi pensulele și săpunurile. Puteți adăuga chiar și oglinda dulapului de maquillaj pentru a vă face trucul.

3. Asamblați dulapul de maquillaj

După ce ați ales materialele și ați decis ce produse de îngrijire a pielii veți stoca în dulapul de maquillaj, acum este timpul să îl asamblezi. Unele dulapuri ar putea avea căști detașabile și sertare. Acum trebuie să asamblați piesele și să le lipiți. Folosiți caietul de instrucțiuni necesare și, dacă este necesar, urmăriți online tutoriale sau consultați-vă cu specialiști în acest sens.

4. Finisare dulap de maquillaj

După ce ați asamblat dulapul de maquillaj, trebuie să vă terminați stilul. Aceasta poate implica vopsirea dulapului într-o culoare interesantă, adăugarea materialelor decorative sau chiar aplicarea unor modele. Utilizați produse potrivite pentru a vă proteja dulapul de maquillaj și încălzirea lui de-a lungul timpului.

Câteva sfaturi pentru a vă asigura că dulapul dvs. de maquillaj arată și se simte bine

1. Investiți într-un sertar deformabil

Un bun sertar deformabil face din stocarea produselor de îngrijire a pielii mult mai eficientă și mai organizată. Acesta poate fi folosit și pentru a organiza obiecte mari, ca să nu se rătăcească în dulapul de maquillaj dvs. Când cumpărați un sertar deformabil, găsiți unul care se potrivește perfect dimensiunii dvs. dulap.

2. Alegeți o bună oglindă

Alegeți o oglindă de calitate bună pentru dulapul de maquillaj. Unele branduri vând oglinzi care durează mai mult și sunt mai demne de încredere decât altele. Acest lucru este esențial pentru a avea o imagine bună, dar și pentru a evita deteriorarea stratului de luciu al dulapului dvs.

3. Achiziționați produse de îngrijire speciale

Produsele de îngrijire a pielii pot fi destul de scumpe, iar unele branduri sunt mai scumpe decât alte. Ajută la investiții în produse de calitate superioară, deoarece se vor potrivi bine în dulapul dvs. de maquillaj și vor avea o durabilitate mai înaltă.

4. Țineți produsele într-un spațiu bine iluminat

Asigurați-vă că produsele dvs. sunt într-un spațiu bine iluminat, pentru că acest lucru vă va ajuta să vedeți ce lipsește din dulapul dvs. și să vedeți în ce condiții