Cum să-ți faci gâtul și decolteul întinse? Crema Forever Youth Liberator Y-Shape de la Yves Saint Laurent.

YSL-serum-dan-creme

Este cunoscut în general, faptul că odată cu vârsta, pielea noastra își pierde elasticitatea, forma feței se schimbă și ridurile neatractive și petele de vârstă se dezvoltă. Practic, zona pielii ochilor, zona pielii gurii, a gâtului și a decolteului sunt cele mai predispuse în a avea pielea ridată. Cum se întâmplă acest lucru? Procesele de îmbătrânire încep atunci când vom atinge vârsta de 30 de ani. În acel moment, nivelul de acid hialuronic, elastină, colagen și alte substanțe responsabile de aspectul tânăr al pielii devine scăzut. În mod evident, acest lucru nu este singurul motiv pentru care sunt formate ridurile. În general, poluarea mediului (și aceasta include radicalii liberi sau metalele grele) are o influență cât de cât în acest caz. Mai mult decât atât, îngrijirea pielii necorespunzătoare, dieta cu deficit de vitamine, stilul de viață nesănătos si chiar o poziție în care avem tendința de a dormi contribuie la formarea ridurilor.

Saint Laurent0

Din fericire, cu lupta împotriva ridurilor crema Forever Youth Liberator Y-Shape de la Yves Saint Laurent ne oferă o mână de ajutor. Acest cosmetic este destinat să aibă grijă de decolteu, gât și de zona Y (părțile inferioare ale feței.). Desigur, produsele îmbunătățesc întinderea pielii, ajută la producerea de acid hialuronic si elastină, și întărește fibrele de colagen. În timpul aplicării regulate, Forever Youth Liberator Y-Shape netezește liniile fine, evidențiază decolorările, reduce aspectul de plictiseală al tenului și restabilește strălucirea tinerească.

Și cum se aplică crema Forever Youth Liberator Y-Shape de la Yves Saint Laurent? Puneți o cantitate mică de cosmetic pe gât, decolteu și față. Frecați, masați și aplicați spre direcția bărbiei și maxilarului inferior. În acest fel, vă răsfățați pielea cu masaj, și ca o consecință, stimulați circulația sângelui care, la rândul său, îmbunătățește starea generală a pielii. Crema este închisă într-un borcan de 50 ml. O astfel de cantitate al tratamentului de înfrumusețare Forever Youth Liberator Y-Shape ține cinci luni. Aplicarea trebuie să fie efectuată atât dimineața, cât și seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *