Îngrijirea buzelor în 3 pași simpli

Categoric, buzele frumoase ne intensifică puterea de atracție. Dacă aveți buzele uscate, camuflarea acestora cu o culoare intensă nu este o idee bună. Buzele necesită îngrijire specială și trebuie să le menținem hrănite și hidratate indiferent de sezonul anului. În postarea de astăzi, vă vom dezvălui cum să vă îngrijiți buzele în trei pași simpli.

Buzele noastre sunt expuse la acțiunea factorilor externi. Temperaturile scăzute, vântul și lumina soarelui le afectează. Buzele sunt foarte delicate deoarece pielea acestora este mai subțire decât cea a restului corpului. În plus, este lipsită de melanină, care protejează împotriva razelor UV și nu are glande sebacee care să mențină nivelul optim de hidratare. Aceasta înseamnă că nu putem uita de îngrijirea buzelor în timpul rutinei noastre zilnice de înfrumusețare.

Îngrijirea buzelor în 3 pași simpli

1. Scut de protecție zilnică

Este minunat dacă aveți întotdeauna la îndemână un balam de buze. Alegeți un produs care oferă hidratare intensă și protejează împotriva factorilor externi, agresivi. Este indicat să optăm pentru produse bogate în vitamine și ceară de albine.

Exemplele includ:

  • La Mer The Lip Balm conține ingrediente minunate. Amestecul miraculos este unul dintre acestea și conține alge de mare, calciu, magneziu și o mulțime de uleiuri vegetale. Buzele sunt mai sănătoare chiar după prima aplicare a acestui balsam.
  • EOS Lip Balms au o formă minunată de ou și abundă în ingrediente naturale. Sunt disponibile o mulțime de culori și arome, asftel încât fiecare femeie va putea găsi un produs potrivit. Unele dintre acestea protejează, de asemenea, împotriva razelor UV.
  • Clarins Lip Balm hidratează și protejează buzele, dar nu lasă un strat uleios. Formula are la bază ceară de lotus albastru.

Dacă aveți buzele crăpate și aveți nevoie de hidratare maximă, atunci unguentul cu vitamina A este cel mai bun remediu. Îl puteți găsi în orice drogherie, este ieftin și mai eficient decât numeroase balsamuri de buze populare.

2. Exfoliere o dată pe săptămână

Probabil că sunteți familiarizate cu exfoliantele de corp. Dar cu exfoliantele de buze? Le puteți cumpăra sau prepara! Pentru un balsam DIY, aveți nevoie de miere sau ulei de măsline și zahăr sau fulgi de ovăz. Suntem sigure că le aveți deja acasă. Folosirea unui produs exfoliant o dată pe săptămână va îndepărta celulele moarte ale pielii de la nivelul buzelor, astfel încât acestea își vor menține netezimea și finețea. În plus, masarea buzelor stimulează fluxul sanguin pentru menținerea culorii frumoase. Sfat suplimentar: puteți lăsa produsul exfoliant pe buze timp de câteva minute pentru a acționa ca o mască hidratantă.

3. Înainte de machiaj

Înainte de a aplica machiajul buzelor este recomandat să faceți un lucru. Folosiți un balsam de buze pentru un plus de hidratare sau un primer de buze. În ambele cazuri, rujul va rezista mai mult timp și, în plus, veți preveni deshidratarea. Din păcate, rujurile durabile, de obicei, deshidratează buzele, astfel încât aveți nevoie de protecție eficientă. Desigur, puteți folosi unul dintre produsele listate mai sus.