Cum să obții bronzare mai repede? Metodele mele testate și aprobate

Există nenumărate modalități prin care ne putem bronzea mai repede și putem obține un bronz frumos și uniform. Este important să respectăm toate regulile de prevenire a arsurilor solare în această perioadă, la fel ca și în orice altă perioadă în care aplicăm produse solare.

Aceste metode m-au ajutat în cea mai mare parte să obțin o bronzare frumoasă și sănătoasă. Cu toate acestea, este important să le testați în prealabil pe pielea dvs. pentru a vedea ce este cel mai potrivit pentru dvs.

1. Prepare-ți pielea

Înainte de a te expune la soare, este important să îți pregătești corect pielea ta. Așadar, clătește bine pielea cu apă caldă și săpun pentru a îndepărta orice impurități și transpirații, înainte de a folosi orice cremă sau produse solare. Spațiul dintre degete și alte locuri întunecate precum spatele genunchilor ar trebui, de asemenea, curate cu atenție.

După ce ai curățat pielea ta, este recomandabil să aplici o cremă hidratantă. Acest lucru va ajuta la prevenirea uscăciunii și a arsurilor și, de asemenea, va face ca procesul de bronare să fie mai ușor prin hidratarea pielii.

2. Utilizați produse solare protectoare

Expunerea la soare este o parte importantă a obținerii unui bronz frumos și uniform, dar este important să protejați pielea dumneavoastră de arsurile solare. Acest lucru se poate face prin folosirea unui produs protector solar cu un factor de protecție solară de cel puțin 15. SPF mai mare vă va oferi mai multă protecție. De asemenea, vă recomandăm să aplicați produsul protectoral solar la fiecare două ore în timp ce sunteți expus la soare.

3. Luați suplimente alimentare

Unii oameni iau anumite suplimente alimentare pentru a le ajuta să se bronzeze mai repede. Aceste suplimente alimentare sunt adesea preparate din ierburi și plante medicinale și conțin antioxidanți, vitamine și minerale care ajută la prevenirea arsurilor solare și la accelerarea procesului de bronzare. Aceste suplimente alimentare pot fi gasite la farmacii, magazine alimentare sau pe site-urile online. Asigurați-vă că citiți eticheta și instrucțiunile înainte de a lua suplimentele alimentare și asigurați-vă că le luați în mod corespunzător cantități indicate pe eticheta produsului.

În plus, a lua aceste suplimente pe o perioadă mai lungă de timp poate contribui la obținerea și menținerea unui bronz frumos și uniform.

4. consumați alimente bogate in antioxidanti și vitamina A

Consumul unei alimentații sănătoase și echilibrate este, de asemenea, o modalitate eficientă de a vă ajuta să vă bronzezi mai repede. Consumul unor alimente bogate în antioxidanți și vitamina A poate ajuta la accelerarea procesului de bronzare. Exemple de alimente bogate în antioxidanți și vitamina A includ fructe și legume precum portocalele, țelina, morcovii, varza, spanacul și conopida.

5. Exfoliați și hidratarea

Exfolierea pielii înaintea bronzării este o modalitate eficientă de a îmbunătăți textura pielii și de a ajuta la accelerarea procesului de bronzare. Exfolierea ajută la curățarea pielii și ajută la îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafața pielii, ceea ce poate accelera efectul bronzării. Acest lucru poate fi realizat cu o baie sau prin aplicarea și frecarea unei măști de exfoliere pe pielea ta.

Apoi, este important să vă hidratați în mod regulat pielea pentru a preveni uscarea și deteriorarea pielii. Acest lucru se poate face prin aplicarea de produse hidratante și hidratante pe piele în mod regulat. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să obțineți un bronz mai uniform și mai frumos.

6. Luați mai multe dușuri

Un alt lucru pe care îl puteți face pentru a obține un bronz frumos, uniform și de durată este să luați mai multe dușuri. Acest lucru va ajuta la eliminarea transpirației, a murdăriei și a altor impurități din pielea ta, astfel încât procesul de bronzare să fie mai eficient.

7. Consumați multe lichide

Pentru a vă asigura că obțineți un bronz frumos și uniform, este important să vă asigurați că vă hidratați cât mai bine. Consumul unei cantități suficiente de lichide vă va ajuta, de asemenea, să