TOP 5! Clasament al celor mai bune extensii de gene cluster de aplicat acasă

Genele sunt mici fire de păr care au un mare impact asupra înfățișării femeilor. În mod natural sunt subțiri și abia se observă, așa că femeile au încercat să schimbe acest lucru dintotdeauna. Deși metodele naturale eșuează, nu trebuie să ne forțăm să ne punem extensii de gene semipermanente. În schimb, putem opta pentru genele de tip cluster DIY! Să vedem cele mai bune cinci produse de care orice femeie va fi mulțumită!

Clasament al celor mai bune extensii de gene DIY. Ce vei învăța în urma acestei prezentări?

Să alegi genele cluster potrivite pentru folosirea DIY nu este ușor. Observi clar acest lucru prin simpla parcurgere a blogurilor și revistelor de frumusețe. Interesul tot mai mare al femeilor pentru extensiile de gene DIY a făcut ca firmele de produse cosmetice să inunde piața cu produsele lor. E greu să le testezi pe fiecare dintre ele. Nu e de mirare că femeile continuă să se intereseze de denumirile celor mai bune extensii de gene cluster DIY de pe piață.

Tocmai acesta este motivul pentru care am creat un astfel de clasament! Am adus laolaltă cinci produse de top pentru extensia genelor acasă. Fiecare femeie ar trebui să știe despre produsele de mai jos. Clasamentul prezintă o evaluare obiectivă a specificelor stiluri de gene de la diferite mărci. De asemenea, indică punctele lor forte, dezavantajele și beneficiile utilizării.

Prioritatea noastră a fost să rezolvăm disputa cu privire la ce gene cluster sunt notabile și au un bun raport calitate-preț. Ne putem lăsa ușor copleșite de tonele de produse existente și îl putem alege din greșeală pe cel care se dovedește ineficient.

Clasamentul cu TOP 5 produse va permite femeilor să ia o decizie în cunoștință de cauză, aducându-le mai aproape de genele la care visează.

Cele mai bune extensii de gene cluster DIY – TOP 5 produse

E oare posibil să alegi doar cinci seturi de extensii de gene DIY din atât de multe disponibile pe piață? Se pare că da! Kiturile de gene cluster evaluate se impun în fața tuturor celorlalte.

Totuși, există unele diferențe și detalii care ne permit să le plasăm pe o anumită poziție. Să intrăm în subiect și să vedem liderul clasamentului, dar și alte produse ce merită atenție!

1. Nanolash DIY Lash Extensions

Topul celor 5 extensii de gene cluster DIY este condus de brandul Nanolash, care a lansat DIY Lash Extensions – extensii de gene care au devenit rapid alegerea preferată a femeilor. Nu suntem surprinși. DIY Lash Extensions pot fi considerate un produs premium, întrucât oferă calitate superioară, varietate și siguranță, remarcându-se în fața concurenței.

Să începem cu versiunile disponibile de extensii de gene DIY Lash Extensions. Consumatoarele pot alege între:

  • un singur pachet de clustere de gene: până la 36 de bucăți în cutie, trei lungimi și opt stiluri la alegere.
  • un kit de extensii de gene DIY: pe lângă clusterele de gene, setul conține bonder, sealer, remover și pensetă pentru gene de la Nanolash.

Trebuie să precizăm că se folosesc în jur de patru sau cinci clustere pentru fiecare aplicare – numărul exact depinde de rezultatul dorit. Acest lucru înseamnă că o cutie este suficientă pentru până la patru aplicări. În plus, femeile care au purtat aceste gene cluster spun că le-au putut și refolosi. Își păstrează aceeași formă, fapt care îți permite să le aplici din nou. DIY Lash Extensions sunt foarte economice.

Când vine vorba de lookurile de gene pe care le poți obține, persoana noastră care le-a testat a fost mai mult decât mulțumită; genele au un aspect deosebit de natural, se integrează frumos cu firele de păr reale și au un aspect extrem de realist. Deoarece sunt făcute dintr-un material incredibil de ușor, buchețelele de gene se simt foarte lejer pe ochi și nu îngreunează genele naturale.

Marca Nanolash garantează că aplicarea genelor lor cluster se face în doar 10 minute. Aceasta presupune câțiva pași simpli, precum aplicarea bonderului, așteptarea a 30-60 de secunde și așezarea buchețelelor sub firele de păr reale, cât mai aproape de linia genelor. Ca ultimă etapă, se aplică sealerul. Asta-i tot. Comentariile online arată că femeile reușesc să aplice genele cluster chiar mai repede, ceea ce face ca DIY Lash Extensions să fie alegerea perfectă pentru începătoare.

Durata de menținere a extensiilor de gene cluster pe ochi este un alt lucru important. Producătorul promite că acestea rezistă până la cinci zile, indiferent de circumstanțe. Din nou, am citit recenzii care spun clar că putem face extensiile de gene să dureze mai mult timp. Îngrijirea ulterioară corespunzătoare a fost suficientă pentru ca femeile să le poată purta chiar și opt zile!

Cred că toată lumea este de acord că DIY Lash Extensions merită să fie clasate cel mai sus. Sunt liderul în materie de extensii de gene DIY.

2. KISS Falscara Starter Kit

Să trecem la următorul produs din clasamentul nostru, și anume KISS Falscara Starter Kit. Este vorba de extensii de gene cluster DIY care oferă o gamă largă de lungimi. Păcat că nu există aceeași varietate și în ceea ce privește modelele de gene. Acest lucru presupune unele limitări atunci când vrei să creezi diferite stiluri pentru genele tale.

KISS Falscara Starter Kit funcționează bine dacă îți dorești gene cu aspect natural. Realizarea unor efecte precum Russian Volume se poate dovedi mai complicată. Tocmai de aceea, produsul se situează pe locul doi.

Când vine vorba de durabilitate și de ușurința în aplicare, recenzentele nu au avut multe obiecții. Brandul susține că avem nevoie de aproximativ 15 minute pentru a aplica genele cluster, ceea ce este puțin mai mult decât în cazul aplicării extensiilor DIY Eyelash Extensions.

Clusterele de gene de la KISS Falscara Starter Kit sunt gândite să dureze în jur de cinci zile, dar nu este garantat. Utilizatoarele trebuie să urmeze instrucțiunile de îngrijire ulterioară și să evite produsele cosmetice pe bază de ulei. Aplicarea corectă a clusterelor de gene este, de asemenea, importantă dacă încercăm să extindem durata de purtare a extensiilor.

3. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit este un set de gene cluster DIY care ne permite să ne transformăm aspectul genelor în câteva minute.

Kitul include buchețele de gene de diferite lungimi. De asemenea, putem alege între mai multe modele de gene. Pe lângă asta, femeile primesc accesorii care să faciliteze aplicarea extensiilor de gene false. Păcat că brandul cere un preț extrem de piperat pentru un set care conține doar 10 buchețele. Acest lucru înseamnă că putem efectua doar o singură aplicare, astfel că Lashify oferă un efect temporar care costă mai mult decât extensiile de gene semipermanente realizate de un tehnician de gene (cu reumplerea inclusă!).

Genele arată destul de natural, dar când le privești mai îndeaproape, s-ar putea să nu-ți placă banda neagră și groasă pe care vin. Deși se îmbină frumos cu linia genelor, poate cauza probleme în timpul aplicării. Ca o comparație, extensiile de gene DIY Lash Extensions sunt prinse pe o bandă subțire, care practic se confundă cu linia genelor și care este și mai ușor de aplicat.

Apropo de aplicare, ar trebui să dureze 10 minute dacă ai o oarecare experiență. Dacă nu, s-ar putea să ai nevoie de mai mult timp. Producătorul nu precizează clar cât timp pot fi purtate aceste extensii de gene cluster, făcând referire la „câteva zile”. Nu este tocmai impresionant acest aspect, având în vedere cât de mult timp rezistă genele cluster Nanolash.

Lashify Starter Kit ne propune gene demne de luat în seamă, însă există numeroase lucruri care trebuie îmbunătățite.

4. Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit este următorul produs din topul nostru. Aceste extensii de gene cluster DIY ar trebui să permită realizarea unor lookuri diferite pentru gene, însă persoanele care le-au testat spun că sunt destul de groase și prea dramatice. Ținând cont de asta, bănuim că ar putea fi greu de obținut un aspect mai natural.

Genele cluster sunt disponibile în diferite lungimi, iar aplicarea lor nu ar trebui să depășească 15 minute. Puțin mai mult decât aplicarea extensiilor DIY Lash Extensions de la Nanolash.

Velour-Xtensions Kit este un set suficient de trainic, dar s-ar putea să te confrunți cu probleme în aplicarea clusterelor din cauza benzii groase. Aplicarea în acest caz necesită ceva îndemânare și mișcări ferme pentru a te asigura că banda se îmbină cu linia genelor.

Se presupune că genele cluster Velour-Xtensions Kit au o durată de purtare de câteva zile, dar nu ni se spune clar dacă este vorba de două, trei sau cinci zile. Prin comparație, brandul Nanolash promite că genele cluster rezistă cinci zile, indiferent de circumstanțe.

Putem folosi Velour-Xtensions Kit pentru a obține gene cu volum acasă. Totuși, există multe argumente pentru îmbunătățirea acestui produs.

5. Glamnetic Lash Extension Kit

Ultimul loc în clasament este ocupat de Glamnetic Lash Extension Kit – un alt set de extensii de gene cluster DIY. Se prezintă într-un ambalaj frumos și sigur.

Cu toate acestea, clusterele de gene de la Glamnetic par mai grele și mai groase decât cele de la Nanolash DIY Lash Extensions, de exemplu. Așa că se poate presupune că vor fi mai potrivite pentru realizarea genelor cu volum deosebit. Deși brandul precizează că putem crea cu ele și un efect natural, noi credem că acest lucru nu este neapărat adevărat după ce am citit recenziile celor care le-au testat.

Când vine vorba de aplicare, conform promisiunilor producătorului, 10 minute ar trebui să fie suficiente. Femeile care își împărtășesc experiențele online spun că așa este, însă atrag atenția că prima încercare poate să dureze ceva mai mult timp. Clusterele de gene sunt relativ groase, ceea ce poate cauza probleme în timpul aplicării.

Brandul estimează că pot fi purtate timp de cinci zile, dar precizează clar că acest lucru depinde de predispozițiile individuale. Femeile care poartă genele cluster de la Glamnetic Lash Extension Kit trebuie să știe că acestea necesită o îngrijire ulterioară adecvată. Producătorul ne amintește că trebuie să renunțăm la produsele cosmetice pe bază de ulei și să nu pieptănăm niciodată genele prea tare.

Glamnetic Lash Extension Kit nu impresionează dacă îl comparăm cu DIY Lash Extensions de la Nanolash, totuși aceste gene au părțile lor bune și ar trebui să funcționeze pentru cele care urmăresc un rezultat mai dramatic al genelor. Cu toate că se poziționează pe ultimul loc, aceste gene cluster merită să fie incluse în clasamentul nostru.

TOP 5 extensii de gene cluster DIY. Reflecții și concluzii

Aplicarea de extensii de gene acasă a devenit posibilă și ușor accesibilă, ceea ce, la rândul său, dă naștere multor întrebări și dileme. Ce gene cluster sunt cele mai bune? Care sunt cel mai ușor de aplicat? Răspunsurile le găsești în prezentarea noastră.

Produsele trecute în revistă îți vor permite să-ți pui extensii de gene acasă în câteva minute. Funcționează atât pentru genele cu volum, cât și pentru stiluri mai subtile, cu aspect natural.

În cele din urmă, Nanolash DIY Lash Extensions câștigă competiția. Este singurul produs care oferă tot ceea ce își doresc femeile moderne în materie de extensii de gene DIY. Chiar și persoanele cu ochi sensibili le pot folosi fără griji.

Femeile în căutarea kitului perfect de extensii de gene DIY trebuie să se gândească mai întâi la propriile așteptări, la rezultatul pe care mizează și la cel mai bun tip de curbură pentru forma ochilor lor.

Procedând astfel, ele pot fi sigure că orice aplicare de gene DIY se va încheia cu un succes!