Ce ar trebui făcut pentru a face genele mai lungi? Dă o șansă balsamelor pentru gene

Genele lungi sunt atributele cheie ale feminității. În mod cert, cele mai frumoase nu sunt genele false, ci cele naturale. Cum să avem grijă de genele noastre? Ce cosmetice ar trebui să avem pentru a îmbunătăți starea lor, să le lungim și să le curbăm?

Este posibil să lungim și să ne îngroșăm genele în multe feluri. Cele mai populare metode, dintr-o suită largă de tratamente de frumusețe de la saloanele de frumusețe, sunt metodele numite: metoda volumizatoare a genelor și extensia de gene 1:1 Metodă. Sunt toate metodele de lungire și îngroșare a genelor sigure? Ce este la bază acelor tratamente cosmetice?

shutterstock_92627089

Metoda 1:1
Metoda 1:1 a extensiei de gene presupune atașarea a câtorva gene false celor naturale. Genele false sunt atașate cu ajutorul unui anumit lipici cosmetic, cunoscut de asemenea ca și adeziv. O persoană care dorește să fie supus acestui tip de tratament de frumusețe trebuie să îndeplinească o condiție extrem de importantă – această persoană trebuie să fie proprietarul genelor puternice și sănătoase. De ce? Pur și simplu fiindcă este posibil ca genele false atașate și adezivul să încarce genele naturale. În alte cuvinte, genele mici și fragile devin chiar mai slăbite și fragile după atașarea unui balast suplimentar în forma genelor false.

În fond, este recomandat să aveți metoda extensiei de gene făcută la un estetician, unde lucrurile experimentate merg. Doar prin acel mod, o groază de surprize neplăcute pot fi evitate și acestea, la rândul lor, pot fi, de exemplu – gene false atașate strâmb, șarjele vizibile ale unui adeziv sau ochi și piele iritate. În plus, tratamentul durează până la două ore și costă câteva duzini de lire. În plus, trebuie să adăugați și timpul, dar și banii cheltuiți pe sesiunile de reînnoire a atașării genelor false. În timpul acelor sesiuni, specialistul finalizează genele care au căzut – iar acest tip de tratament este repetat la fiecare câteva săptămâni. Esteticianul separă genele superioare de cele inferioare cu un tampon colagen, iar apoi, el face să iasă în evidență fiecare geană pentru a face mai ușoară atașarea celor câteva gene false la cele naturale. Genele false sunt de obicei făcute din țesături sintetice sau din blană de nurcă.

În timpul tratamentului, iritațiile, lăcrimarea și înroșirea ochilor pot fi cauzate ca o consecință a statului pentru câteva ore în pat cu cosmeticele cu ochii ușor deschiși. Mișcările precipitate al pleoapelor sau ale capului împiedică performanța tratamentului de frumusețe și a atașării genelor false. În plus, mișcările precipitate pot face adezivul să pătrundă în ochi.

Ca o consecință, persoanele care sunt hiperactive nu ar trebui să se decidă în supunerea acestui tip de tratament de frumusețe. În plus, inflamațiile ochilor și ale pielii, alergia la materiale sintetice și blănuri de animale sunt o altă contraindicație care trebuie să fie luată în considerare. După această terapie cosmetică, pacienții nu sunt lăsați să își acopere genele cu o mascara, să își frece ochii, să meargă la saună sau la piscină, să aplice hena sau să aplice un bigudiu de gene.

Gene întinse sau individuale
Metoda 1:1 nu este singura metodă de lungire și îngroșare a genelor. Putem să ne facem extensie la gene prin a avea genele întinse sau individuale atașate. Aceste gene false pot fi cumpărate din magazinele de frumusețe. Cu siguranță, putem și noi să ne deplasăm la un estetician pentru a face această terapie cosmetică. Totuși, merită să ne amintim că extensiile de gene false și genele individuale false sunt atașate nu numai pentru o zi. În alte cuvinte, acestea sunt de unică folosință. În procedura atașării genelor false, un estetician folosește adezivul și pensetele. Înainte ca acestea să fie aplicate, esteticianul trebuie să facă o linie neagră pe pleoapa superioară cu un dermatograf pentru a masca locul atașării. Genele întinse sunt puse încet către pleoapă și după ce lipiciul se usucă, genele false și naturale sunt acoperite cu mascara.

nanolash

Alte metode ale extensiei genelor – balsam pentru gene
Dacă realizezi că statul mult în pat cu cosmetice pentru câteva ore, dacă aveți ceva cu ochii voștri schimbați cu utilizarea produselor sintetice neidentificate par un pic copleșitoare și înfricoșătoare, dă o șansă balsamurilor pentru gene. Cel mai mare avantaj al lor este că acestea au un impact asupra genelor naturale și stimulează creșterea lor într-un mod natural. Cum este posibil așa ceva? Balsamurile pentru gene sunt bazate numai pe ingrediente naturale, extracte de plante și flori. În plus, aceste cosmetice cuprind și vitamine și substanțe hidratante. Această mixtură de ingrediente rezultă în facerea genelor mai hrănitoare, iar pielea pleoapei devine protejată de iritații. În plus, balsamurile pentru gene influențează creșterea genelor, volumul și grosimea lor. În plus, datorită balsamurilor pentru gene, culoarea genelor devine mai închisă. În final, cosmeticul mărește starea genelor, le regenerează și le întărește.

În fond, tratamentul de frumusețe al balsamului pentru gene durează câteva luni. Această terapie cosmetică constă în aplucarea cosmeticului o dată pe zi cu ajutorul unei pensule subțiri. Evident, produsul poate fi aplicat în egală măsură, atât pe geana superioară, cât și pe cea inferioară. Aplicarea trebuie să fie făcuta pe o piele curățată și uscată. Primele rezultate sunt vizibile după doar câteva săptămâni. Rezultatele finale sunt observabile după câteva luni de aplicare regulată și corespunzătoare.

nanolash23243323

Balsamul pentru gene Nanolash
Nanolash este un balsam pentru gene care îți permite să îți atingi visul de avea niște gene superbe. Această terapie cosmetică este mult mai plăcută, scurtă și ieftină decât cea a procesului de atașare a genelor(nu contează dacă sunt gene întinse, gene individuale sau Metoda 1:1) . În ciuda faptului că tratamentul cere puțină atenție de la o persoană, balsamul pentru gene influențează genele noastre, iar efectele finale sunt naturale și de lungă durată.

Cum funcționează Nanolash?
Nanolash lungește, îngroașă, volumizează și înnegrește culoarea genelor. În plus, regenerează și întărește genele. Aceste tipuri de rezultate dorite sunt posibil de obținut, datorită utilizării substanțelor active și ingredientelor plantelor. Acest tip de compoziție învigorează genele, le face să crească și protejează pielea pleoapei și ochii de orice iritație.

Cum arată aplicarea?
Nanolash are o pensulă micuță, ce permite unui consumator să picteze perfect o linie subțire, atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară, ca o linie de geană. Aplicarea trebuie făcută în fiecare seară până ce rezultatele dorite apar. Efectele sunt vizibile după două sau trei săptămâni de tratament, iar rezultatele finale sunt observabile după trei luni. O sticluță de Nanolash cuprinde 3 ml de cosmetic. Această cantitate este suficientă pentru cele șase luni de terapie cosmetică.

 

14 Comentarii “Ce ar trebui făcut pentru a face genele mai lungi? Dă o șansă balsamelor pentru gene”

 1. Oana

  Nu mi-am pus şi nici nu îmi voi pune niciodată extensii de gene. În schimb, prefer să folosesc serurile de gene şi datorită acestora, nici nu mai e nevoie de gene false.

  Răspunde
  • Alex

   Mi-am pus gene false doar o singură dată în viaţă şi a trebuit să le îndepărtez după câteva zile deoarece nu le-am putut suporta, pleoapele mele erau grele, era foarte incomod şi cea mai proastă parte a fost că trebuia să fiu foarte atentă, indiferent ce făceam! Nici măcar nu puteam dormi ca lumea! ;/

   Răspunde
 2. Dorina

  A trebuit să le scot a doua zi din cauza unei reacţii alergice la adeziv. În următoarea dimineaţă, nici nu îmi puteam deschide ochii ca lumea! Aş dori să încerc acest ser deoarece am citit recenziile şi multe fete spun că nu provoacă alergii

  Răspunde
 3. Ana

  Pielea mea este extrem de sensibilă şi aproape jumate din tuşurile şi rimelurile pe care le folosesc mi-au provocat alergii 🙁 Am fost atât de surprinsă când am observat că nanolsh nu irită pielea, nici ochii, iar efectul este incredibil! Dacă aplic două sau mai multe straturi de rimel, genele mele arată ca cele false 😀

  Răspunde
  • Stefania

   la fel şi eu, dar la urma urmei, genele tale sunt genele tale 😉

   Răspunde
 4. Iulia

  Daca sunt un pic mai lungi şi mai dese, arata frumos şi natural, dar depinde de abilitatea stilistului

  Răspunde
 5. Lisa26

  De cele mai multe ori, esteticienii nu au nicio influenţă asupra clienţilor care doresc să aplice gene foarte lungi şi, da, au tendinţa de a arăta extrem de artificial.

  Răspunde
 6. AlbăCaZăpada

  Indiferent dacă arată natural sau nu, extensiile de gene sunt cea mai proastă metodă pentru a obţine gene lungi! Strică genele naturale şi nu merită.

  Răspunde
 7. Emilia

  Toate comentariile despre deteriorările provocate de extensiile de gene sunt exagerate. Port extensii de gene de 3 luni şi când am fost să mi le retuşez, nu am observat ca genele mele naturale să devină mai fragile sau ceva de genul ăsta. Sunt foarte scurte, dar cred că este doar o impresie pentru că m-am obişnuit cu aspectul genelor lungi şi voluminoase.

  Răspunde
 8. Mirabela

  Extensiile de gene au fost un dezastru: scurte, fragile şi cu tendinţă de cădere, nu a fost doar o impresie deoarece chiar şi esteticiana mea a observat că sunt slăbite şi deteriorate. De atunci folosesc nanolash (de două săptămâni), şi deja au încetat să mai cadă şi să devină mai puternice. Nu îmi voi mai pune niciodată extensii de gene, aplic doar gene individuale din când în când dacă ştiu că urmează să particip la un eveniment important. Fără extensii de gene de acum înainte!

  Răspunde
 9. Cătălina

  Extensiile de gene deteriorează genele la fel ca extensiile de păr şi gelul/acrilicul de unghii

  Răspunde
 10. Elena

  Am încercat deja câteva seruri de gene şi acesta este, categoric, cel mai bun. Îl recomand din toată inima.

  Răspunde
 11. Ali_

  Nu a acţionat aşa cum mă aştepam/

  Răspunde
 12. H.H.

  Citesc despre acest ser pentru prima dată şi chiar vreau să-l încec! 🙂 un articol bun, informativ :))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *