Fond de ten Teint Couture Long-Wearing Foundation Broad Spectrum SPF 20 Givenchy

Tot ce poate fi spus despre fondul de ten Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 este faptul că produsul netezește tonul pielii, camuflează decolorările micuțe și petele. În plus, acest cosmetic se referă și la ascunderea cercurilor închise neatractive din jurul ochilor. O altă caracteristică favorabilă, formula hidratantă de fluid oferă o evidențiere a tenului hidratantă, delicată și nutritivă. În plus, cosmeticul conține loțiune de plajă SPF 20, care protejează utilizatorii de radiațiile periculoase UVA și UVB. Un lucru de tras atenția, fondul de ten Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation este închis într-o sticluță transparentă, cu un dispenser de pompă. Acest gen de aplicator ușurează diviziunea cosmetică fiindcă doar cantitatea adecvată cerută pentru performanța perfectă de machiaj este distribuită. În plus, produsul Givenchy poate fi cumpărat în opt nuanțe de culori: Coajă, Nisip, Bej, Miere, Auriu, Roșcat și de culoare chihlimbarului.

Givenchy Long-Wearing (4)

Cum se aplică machiajul pe față?

Întâi de toate, trebuie să alegeți nuanța potrivită a fondului de ten? Cum faceți acest lucru? Regula generală spune că nuanța fondului de ten trebuie să fie selectată doar în condiții naturale luminoase. , Din păcate, nu este întotdeauna posibil. În majoritatea cazurilor, cumpărăm produse din magazine de cosmetică în care este interzis să mergem afară și să aplicăm fondul de ten. Din fericire, există doar o singură metodă pentru a compromite acest principiu al magazinului. Puneți o anumită nuanță pe gâtul tău sau pe obraz, așteptați până se face întuneric sau amestecă cu tenul tău și când observați rezultate satisfăcătoare, cumpăr-o fără să mai stai pe gânduri. Amintește-ți, nu verifica nuanța fondului de ten pe încheietură, care este practicată de majoritatea femeilor. Cosmeticul trebuie să se potrivească feței tale, nu încheieturii tale.

Givenchy Long-Wearing (2)

Știți care este modul de aplicare al fondului de ten Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 de la Givenchy? Datorită fondului de ten care are o consistență lichidă, este extrem de ușor să îl aplicăm cu o pensulă de machiaj sau cu vârfurile degetelor. Așa cum a fost menționat anterior, când vă decideți în legătura cu pensula de machiaj, luați-o pe cea netedă și stampați fața. Un mod similar de stampare poate fi aplicat și cu buretele de machiaj. Referitor la vârfurile degetelor, tot ce trebuie să faci este să aplici fondul de ten Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 de la Givenchy pe față. O altă chestiune trebuie menționată, nu uitați să mânjiți cosmeticul pe linia fălcii, bărbiei și gâtului. Zona pielii de după urechi trebuie și ea acoperită cu fond de ten. Dacă nu faceți acest lucru, vei obține efectul de mască nedorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *