Cele mai bune kituri pentru liftingul și laminarea genelor. Cum să obții gene curbate fără un ondulator de gene pentru până la 8 săptămâni?

Genele bine separate, frumos ridicate și curbate par dificil de obținut în fiecare zi. Din fericire, acest efect poate fi atins cu metode foarte simple. Tot ce trebuie să faci este să optezi pentru liftingul și laminarea genelor. Ce înseamnă asta și cum se face acasă? Mai jos vei găsi răspunsurile la aceste întrebări și un clasament cu cele mai bune kituri care îți permit să faci singură liftingul și laminarea genelor.

Cum să găsești cel mai bun kit de laminare a genelor? Clasament cu TOP kituri

Liftingul și laminarea genelor – ce sunt aceste tratamente și de ce ar trebui să le încerci?

Aceste metode de stilizare a genelor, cunoscute acum sub numele de lifting și laminare a genelor, nu sunt apărute recent pe piață. Ele se fac în saloanele de înfrumusețare de mulți ani. La început însă, aveau o altă denumire. Erau cunoscute sub numele de permanent de gene.

Ce este laminarea genelor? Acest nume se folosește pentru a descrie curbarea genelor cu ajutorul keratinei. În timpul laminării, pe gene se aplică produse speciale pentru a îmbunătăți starea lor și pentru a le schimba forma. Aceste produse cosmetice sporesc flexibilitatea genelor și ajută la fixarea formei lor, care este dată prin atașarea unor bigudiuri din silicon pentru gene.

Ce este un lifting de gene? Este partea tratamentului care se concentrează pe conferirea unui efect de ridicare a genelor. Ca urmare, genele sunt vizibil ridicate de la rădăcină. Odată ce liftingul și laminarea sunt finalizate, obții gene frumos ondulate, mai groase, mai închise la culoare și îngrijite.

Știind ce este laminarea genelor, este timpul să abordăm cea mai importantă problemă. De ce ar trebui să optezi pentru laminarea genelor acasă? Aceasta este o modalitate excelentă de a le îmbunătăți aspectul și starea în mod rapid și sustenabil. Liftingul și laminarea genelor sunt ideale pentru oricine preferă un aspect natural, deoarece fac adevărate minuni asupra genelor chiar dacă firele de păr sunt relativ scurte.

Cum să găsești cel mai bun kit de laminare a genelor? Clasament cu TOP kituri

Decizia este luată, așa că e timpul să încerci liftingul și laminarea genelor pe propriile gene. Pentru asta, vei avea nevoie de un kit bun de laminare. Clasamentul de mai jos include opțiuni interesante care oferă rezultate spectaculoase și care îți permit să efectuezi laminarea într-un mod simplu. Chiar și fără nicio experiență anterioară în ceea ce privește liftingul și laminarea genelor, poți folosi seturile incluse în listă fără prea multe bătăi de cap.

1. Kitul de lifting și laminare pentru gene Nanolash

Laminarea genelor acasă? Lash Lift Kit de la brandul Nanolash este unul dintre cele mai bune produse pentru această misiune. Este un set complet, elaborat de un brand care se preocupă de ani de zile de întreținerea unui aspect uluitor al genelor naturale ale femeilor. Alegând acest set, beneficiezi de produse bogate în nutrienți și de toate accesoriile necesare.

cel mai bun kit de laminare a genelor

Ca parte a acestui set, Nanolash oferă: 10 pliculețe de activator, 10 pliculețe de neutralizator și 10 pliculețe de booster cu keratină. Bineînțeles, setul include și toate accesoriile necesare. Kitul vine cu 3 perechi de benzi din silicon care se potrivesc perfect pe pleoape și 3 piepteni pentru gene. Datorită numărului mai mare de produse și accesorii, acest kit va avea o durată de viață îndelungată. Cu ajutorul produselor din kit, se pot face 10 laminări de gene acasă, iar accesoriile sunt reutilizabile.

În urma laminării, vei obține un efect de gene vizibil mai lungi vreme de 8 săptămâni. Vei putea remarca cât de puternic curbate, ridicate și hrănite sunt. După laminarea cu kitul Nanolash, genele sunt mult mai sănătoase, mai moi și mai mătăsoase.

2. Elleebana Lash Lift – kit de lifting de gene pentru începători

Un lifting de gene simplu, gata în 20 de minute. Kitul Elleebana Lash Lift a fost conceput pentru persoanele pentru care timpul este mai presus de orice altceva. Aplicarea poate fi realizată rapid, iar setul permite până la 60 de aplicări. Esteticienii profesioniști, în special, vor beneficia de toate posibilitățile sale. Și asta pentru că lash artiștii care se ocupă de multe cliente au posibilitatea de a folosi fiecare dintre cele 15 perechi de pliculețe în cadrul a până la 4 aplicări. Acest lucru implică o economisire considerabilă. Este puțin probabil ca acest kit să fie la fel de eficient pentru amatoare, deoarece odată ce pliculețul este deschis, produsul trebuie utilizat în scurt timp.

Acest kit profesional de lifting de gene conține 15 perechi de pliculețe de activator și neutralizator. În plus, producătorul pune la dispoziție o pensulă, adeziv, benzi din silicon, un aplicator metalic și o spumă de curățare. Toate elementele kitului pot fi achiziționate și separat.

Un dezavantaj semnificativ al produsului este, din păcate, prețul. În comparație cu alte opțiuni din acest clasament, e mai degrabă exorbitant. Prin urmare, este puțin probabil să fie o alegere bună pentru uzul casnic. Cu toate acestea, posibilitatea celor 60 de aplicări îl face o alegere excelentă pentru lash artists profesioniști.

3. RefectoCil Eyelash Lift – kit pentru un lifting al genelor de lungă durată

Tratamentul durează mai puțin de un sfert de oră folosind acest kit de lifting al genelor. Din punct de vedere al timpului, este unul dintre cele mai bune produse de pe piață. Totuși, kitul RefectoCil Eyelash Lift asigură mult mai mult decât o aplicare rapidă. Conține formule bogate în ingrediente hrănitoare, de exemplu, colagenul și cisteina. Drept urmare, hrănește și hidratează genele, le ondulează și le ridică vizibil chiar de la rădăcină.

Setul este format din două produse. Producătorul a pregătit o formulă specială, astfel încât Lashperm și neutralizatorul sunt eficiente și acționează în cel mai scurt timp. În plus, geanta de machiaj elegantă în care vin produsele conține accesoriile necesare. Trusa include trei perechi de benzi din silicon, o sticluță cu lipici, un instrument pentru liftingul genelor, precum și boluri și pensule utile.

4. Fleeky Lashlift Kit

Un kit pentru laminarea genelor acasă pentru cele care nu vor să cheltuie mulți bani. Fleeky Lashlift Kit se distinge de restul produselor prin prețul său foarte mic. Din păcate, acest lucru merge mână în mână cu numărul mic de aplicări disponibile. Folosind acest kit, poți efectua între 2 și 4 laminări. Din fericire, producătorul a pregătit și o versiune mai mare, dar puțin mai scumpă. Femeile care își doresc un set care să dureze mai mult pot alege Maxi Kit. Este suficient pentru 5 până la 10 aplicări.

Liftingul și laminarea genelor vor da rezultate excelente indiferent de lungimea genelor. Este o soluție care te ajută să păstrezi un aspect natural în timp ce te bucuri de ochi puternic accentuați. Îți va face genele vizibil mai închise la culoare, ondulate și ridicate.

5. Kit de lifting de gene Thuya

Un set pentru liftingul și laminarea genelor și sprâncenelor la un loc. Kitul Thuya este un produs multifuncțional, conceput pentru a îmbunătăți aspectul întregii priviri. Îți permite să ai grijă în mod cuprinzător de înfățișarea ta – obține gene spectaculos de ridicate și sprâncene perfect stilizate.

În cadrul setului de la Thuya, producătorul pune la dispoziție trei produse – gel permanent cu acid tioglicolic, un neutralizator și un adeziv. Ceea ce îl deosebește puternic de alte seturi este numărul mare de produse. Fiecare dintre ele este disponibil într-o sticluță de 15 mililitri. În plus, setul include bidugiuri din silicon pentru gene în mărimea M și un bețișor din lemn.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Un kit de laminare a genelor cu un conținut bogat. Brandul Miya Lash oferă un pachet cuprinzător care constă în multe produse și accesorii. Laminarea cu Miya Lash Keratin Lash Lift Kit este facilitată de bețișoare pentru lifting, perii de laminare și benzi din silicon. Întregul kit este completat apoi de plasturi pentru ochi. E ușor să fii derutată de această multitudine de accesorii, ceea ce nu face laminarea neapărat mai simplă.

În urma laminării cu setul de la Miya Lash, genele vor fi puternic curbate și ridicate. Astfel, se elimină necesitatea de a folosi un ondulator de gene în fiecare zi. De asemenea, tratamentul îți oferă o pauză de la machiajul încărcat, deoarece genele devin mai întunecate și vizibil mai groase în urma lui.

7. Kit pentru laminarea sprâncenelor și liftingul genelor Protein Reconstruction System Zola

Nu trebuie să depinzi de un kit profesional de laminare a genelor ca să te bucuri de rezultate vizibile. Acest lucru este dovedit de Brow&Lash Protein Reconstruction System de la brandul Zola. Acest set renunță complet la bigudiurile pentru gene și la alte accesorii. În schimb, în interior se află doar trei flacoane cu soluții care vin cu aplicatoare încorporate.

Fiecare produs are o formulă complet diferită. Întregul set permite ridicarea, ondularea și hrănirea genelor. Setul poate fi folosit, de asemenea, pentru liftingul și laminarea sprâncenelor. Soluțiile incluse în set sunt Protein Strong Lifting, Protein Fixer și Protein Care. Fiecare dintre ele conține o cantitate considerabilă de ingrediente hrănitoare, astfel că în urma laminării genele sunt într-o stare vizibil mai bună încă de la prima utilizare.

Gene ondulate fără să ieși din casă – liftingul genelor pas cu pas

Ți-ai ales un kit de lifting și laminare DIY a genelor din clasamentul de mai sus? Este timpul să trecem la laminarea propriu-zisă. De unde începi? Prin a-ți asigura confortul propriu. Trebuie să găsești un loc bun. În general, baia este cea mai bună opțiune întrucât poți curăța cu ușurință orice murdărie dacă este cazul, și ai acces la o oglindă mare. Înainte de a aplica produsele, ar fi bine să așezi la îndemână toate produsele necesare pentru liftingul de gene.

Primul pas este să cureți bine genele și pielea din jurul ochilor – genele pot avea pe ele reziduuri de machiaj sau produse de îngrijire a pielii, fapt care poate împiedica absorbția completă a formulelor și obținerea unor rezultate atât de spectaculoase. Cum să le îndepărtezi? Un șampon special conceput pentru gene și sprâncene sau un demachiant fără ulei sunt cel mai frecvent recomandate.

Apoi, este timpul să fixezi o bandă din silicon pe pleoapa curățată. Se poate întâmpla ca aceasta să fie prea lată. Din fericire, cam toate benzile din silicon pot fi tăiate pentru a se potrivi perfect la linia genelor. Se aplică pe pleoape cu partea plată, iar partea din mijloc trebuie dată mai întâi cu puțin lipici. Genele trebuie să fie pieptănate pe benzi, folosind de preferință un pieptăn special (de obicei în formă de Y). Fiecare geană trebuie să fie separată cu grijă. Acest lucru va permite ca produsele să se absoarbă pe toată suprafața firului de păr.

Este timpul să trecem la următorii pași ai liftingului și laminării genelor. Kitul poate conține 2 sau 3 produse diferite. Trebuie să le aplici în ordinea corectă. Fiecare dintre ele se spală ușor după câteva minute și apoi se poate trece la următoarea etapă. Timpul în urma căruia acestea trebuie îndepărtate depinde de produs și de kit. De aceea, e foarte important să ai la îndemână instrucțiunile de utilizare incluse atunci când efectuezi laminarea.

Liftingul și laminarea genelor se finalizează prin îndepărtarea cu grijă a benzilor din silicon de pe pleoape. Când faci asta, fii blândă cu genele și desprinde-le cu atenție de pe suprafață. După ce ai îndepărtat benzile, este indicat să piepteni genele cu ajutorul unui perii speciale.