Genele smocuri DIY de la Nanolash. Cele mai bune extensii de gene?

Orice femeie ține la aspectul ei. Amintindu-ne de zicala „haina face pe om”, facem tot posibilul pentru a ne pune în valoare frumusețea și pentru a ne îmbunătăți aspectul cât mai mult posibil. Astăzi, analizăm noile gene smocuri – DIY Lash Extensions – care ar putea fi calea prin care să-ți schimbi imaginea în doar 10 minute!

DIY Eyelash Extensions nanolash

O privire seducătoare – Prioritatea majorității femeilor

Rutina zilnică de înfrumusețare și punerea în valoare a celor mai bune trăsături ale noastre au un mare impact asupra modului în care ne simțim. Zona ochilor pare să fie principalul obiectiv.

Femeile adoră să experimenteze cu diverse produse pentru gene. Rimelurile obișnuite nu reușesc să definească genele slabe, drepte și rare. Aplicarea serului pentru gene este o soluție populară, dar, de obicei, este nevoie de timp pentru a te bucura de rezultate vizibile.

Răbdarea, deși este cea mai mare virtute, nu ajută atunci când încerci să îmbunătățești genele; ciclul lor de viață este foarte scurt, astfel încât obținerea unor gene ,,wow” într-un mod complet natural este imposibilă.

Nanolash DIY Lash Extensions sunt gene smocuri care se dovedesc a fi o soluție eficientă. Acestea sunt extensii de gene DIY ușor de aplicat, pe care le poți purta fără a-ți supraîncărca genele naturale. În doar zece minute, fiecare femeie își poate realiza visul de a avea gene seducătoare.

gene false

DIY Lash Extensions – Le putem considera o inovație în domeniul extensiilor de gene?

Nanolash DIY Lash Extensions a fost lansat de curând, dar e deja considerat ca fiind o adevărată descoperire. Cu siguranță, brandul Nanolash ridică ștacheta foarte sus pentru brandurile competitive de gene.

Extensiile de gene DIY sunt disponibile într-o singură cutie sau într-un kit complet de extindere a genelor. Cutia include 36 de smocuri (clusters) în 3 dimensiuni: 10, 12 și 14 mm. Genele cluster DIY vin în nu mai puțin de 8 stiluri.

În ceea ce privește kitul, acesta conține:

  • Bonder Nanolash
  • Sealer Nanolash
  • Remover Nanolash
  • pensetă pentru gene

Aceste accesorii au cinci mililitri, ceea ce le face foarte rentabile.

Aplicarea extensiilor de gene tip cluster DIY Lash Extensions – simplă și eficientă

Cele care nu și-au pus încă extensii de gene false acasă s-ar putea simți copleșite de aplicarea extensiilor DIY Eyelash Extensions. În cele mai multe cazuri, esteticienii cu experiență sau tehnicienii de gene instruiți sunt cei care aplică extensiile de gene, deoarece este ușor să strici rezultatul final.

Cu toate acestea, genele smocuri DIY de la Nanolash au fost concepute astfel încât fiecare femeie să le poată aplica cu ușurință acasă. Întregul proces implică doar trei pași:

  1. aplicarea bonderului, adică a unui adeziv pentru gene, și așteptarea a 30-60 de secunde până când acesta devine lipicios.
  2. plasarea smocurilor de gene sub genele naturale (la aproximativ un milimetru distanță de linia apei).
  3. presarea genelor cu ajutorul pensetei pentru gene și aplicarea sealerului pentru a finaliza tratamentul și a îndepărta stratul cleios.

Producătorul garantează o alungire rapidă a genelor acasă, care durează doar 10 minute. Ceea ce este la fel de grozav e faptul că genele cluster pot fi purtate chiar și 5 zile.

Odată ce ești gata să dai jos DIY Eyelash Extensions, te folosești de removerul Nanolash care descompune lipiciul, fără să înrăutățească starea genelor naturale.

nanolash DIY Eyelash Extensions

DIY Eyelash Extensions – Ești la zece minute distanță de gene perfecte

DIY Eyelash Extensions sunt gene tip cluster premium care îți vor da posibilitatea să îți transformi aspectul în doar 10 minute. Orice femeie poate opta pentru extensiile de gene cluster gata făcute și le poate aplica cu ușurință; nu ai nevoie de experiență în aplicarea genelor false.

Genele cluster DIY de la Nanolash sunt disponibile în 8 stiluri și 3 lungimi, astfel încât poți crea un stil al genelor delicat sau unul mai dramatic, tip volum rusesc.

Unicitate, inovație și simplitate – aceste cuvinte sunt cele mai potrivite pentru a evalua produsul DIY Eyelash Extensions de la Nanolash. Fiecare femeie se află la doar zece minute distanță de a avea gene de vis, cu aspect natural!