Clarins, Crema Hydra Quench îți va salva pielea fieței deshidratată.

Nu este o surpriză faptul că pielea feței uscate tinde să îmbătrânească repede, să se exfolieze și să fie râioasă. Din acest motiv, se recomandă hidratarea sistematică a acestui tip de ten. Învață cum să faci asta în cel mai bun mod posibil.

Pielea feței uscate și deshidratate.

Hydra Quench (1)

În general vorbind, problema pielii deshidratate apare la oameni la orice vârstă. La acest tip de ten, bariera de lipide a cedat de perturbări și disfuncții. În plus, circulația săracă a apei si pierderea sa rapidă sunt, de asemenea, o apariție frecventă. Care sunt motivele deshidratării pielii? În fond, acestea includ: îngrijirea neadecvată a pielii, îmbătrânirea, nivelul inechilibrat al hormonilor, condițiile adverse ale vremii, statul în aer condiționat sau camere încălzite, poluarea mediului, stresul, dieta nesănătoasă, medicamente și fumatul sunt puține dintre multele cauze ale deshidratării pielii. Cum arată pielea deshidratată? Este extrem de sensibilă, subțire, inelastică, acoperită de riduri și cu tendința de a se exfolia. În plus, oamenii cu pielea deshidratată nu au voie să facă băi fierbinți, trebuie să evite folosirea săpunurilor sau cosmeticelor cu proprietăți de uscare și contractare. Expunerea la radiațiile solare, cele naturale sau artificiale, nu sunt sugerate în acest caz. Ceea ce trebuie să facă oamenii care suferă de piele uscată este să își reformeze straturile protective de lipide, să aplice cosmetice în special loțiuni de plajă, dar să-i ofere pielii cantitatea necesară de apă atât la interior, cât și la exterior.

Crema hidratantă – Clarins, Crema Hydra Quench.

HydraQuench1Clarins, o firmă franceză de cosmetice, a creat o cremă hidratantă de zi și de noapte pentru oamenii de orice vârstă, care se confruntă cu un ten de la uscat până la foarte foarte uscat. Datorită ingredientelor, precum acidul hialuronic și de scoarță de copac Macadamia, nivelul corespunzător de hidratare a pielii este restabilit, bariera de lipide devenind întărită și tenul fiind astfel protejat de poluarea care rezultă din mediul extern. În plus, produsul netezește pielea și diminuează vizibilitatea ridurilor. În plus, Crema Hydra Quench a fost testată dermatologic și nu dezvoltă puncte negre.

Crema Hydra Quench trebuie să fie aplicată zilnic, pe fața curată omițând zona ochilor. Cosmeticul poate fi aplicat dimineața sau seara. Capacitatea produsului este de 50 ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *