Tot ce trebuie să știți despre marca Rare Beauty lansată de Selena Gomez

Mărcile de frumusețe lansate de celebrități devin din ce în ce mai populare. Recent, Selena Gomez s-a alăturat trendului, lansând marca Rare Beauty. Ce o diferențiază de alte mărci? Ce veți găsi în oferta sa și de unde puteți cumpăra aceste produse? Aflați răspunsurile la aceste și la multe alte întrebări mai jos.

Rare Beauty – marca produse cosmetice cu o misiune

Atât în videoclipurile postate de Selena Gomez, cât și pe website-ul oficial al mărcii, am găsit informația că marca Rare Beauty a fost creată pentru ca oamenii să înceteze să se mai compare cu alții și să înceapă să-și celebreze unicitatea și frumusețea. Selena a explicat că termenul Rare din denumire nu este o coincidență – este pentru a celebra eliminarea perfecțiunii și standardelor nerealiste de frumusețe care au fost promovate atât de mult în social media.

Selena a explicat mai departe că și-a petrecut o mare parte a vieții în scaunele artiștilor de machiaj (datorită domeniului său de activitate) și că a asociat dintotdeauna machiajul cu distracția. A fost nevoie de câțiva ani pentru a crea această marcă de produse cosmetice. Totuși, a știut exact ce și-a dorit. Aceasta crede că machiajul ar trebui mai degrabă să ne accentueze frumusețea  individuală decât să copieze pe cineva.

Ce produse cosmetice puteți găsi în oferta Rare Beauty?

Fondatoarea mărcii a subliniat faptul că a dorit să creeze produse cosmetice care se contopesc în piele și sunt aproape imperceptibile. Prin urmare, veți găsi numeroase produse lichide și rare, precum farduri de ochi și de obraz cremoase care arată ca un balsam de buze.

Iluminatoarele lichide sunt disponibile în 8 nuanțe diferite. Acestea sunt foarte eficiente și chiar și o picătură mică poate oferi pielii strălucire.

Rujurile și balsamurile de buse sunt, de asemenea, în ofertă – ca produse individuale sau în seturi. Există 8 rujuri catifelate și mate.

Cel mai mare succes este înregistrat de fondul de ten în 48 de nuanțe! Este, într-adevăr, un produs inedit pe piață și, cu siguranță, oricine poate găsi un produs care să se potrivească perfect cu nuanța tenului. În ciuda faptului că sunt foarte subtile, au o capacitate incredibilă de acoperire și de hidratare perfectă a pielii. În afară de fondul de ten, există o colecție largă de anticearcăne – de asemenea în 48 de nuanțe și 3 tonuri: cald, rece și neutru. Website-ul oficial al mărcii vă oferă oportunitatea de a găsi nuanța perfectă pentru tenul vostru.

Un alt produs de ochi este creionul de sprâncene cu două capete cu rimel pentru gene. Aici, puteți, de asemenea, alege între 8 culori. Este disponibil și un tuș de ochi negru și mat.

Un aspect interesant este că oferta mărcii include și pensule pentru anticearcăne și farduri de ochi.

După cum puteți observa, Rare Beauty vă permite să efectuați un întreg machiaj!

De unde puteți cumpăra cosmeticele Rare Beauty?

Puteți plsa comanda pe website-ul oficial, vizitând rarebeauty.com sau pe amazon.com. În ceea ce privește magazinele fizice, le puteți găsi în Sephora – cosmeticele sunt disponibile în multe țări.

Rare Beauty susține conștientizarea sănătății mintale

Este un aspect crucial că marca a lansat fondul special Rare Impact Fund. Marca și-a stabilit obiectivul de a aduna 100 milioane de dolari în 10 ani, care vor fi alocați pentru a susține sănătatea mintală în comunitățile nefavorabile. Pe website-ul oficial al mărcii, veți găsi file separte cu articole, contacte experți, precum și contact gratuit pentru persoanele aflate în suferință emoțională și mentală.