Cum să obținem gene mai lungi în mod natural? Încercați aceste 3 metode de încredere

Multe femei visează la gene lungi și dese, însă deseori trebuie să facă multe eforturi pentru a le obține. Totuși, nicio grijă. Cu ajutorul acestor trei remedii simple, veți obține foarte rapid gene de două ori mai lungi, mai dese și mai puternice. Se pare că este posibil și fără extensii de gene.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, urmați fiecare dintre sfaturile noastre. Genele dumneavoastră vor deveni mai frumoase după aproximativ o săptămână și se vor alungi treptat. Odată ce obțineți efectele dorite, este indicat să continuați tratamentul pentru a menține lungimea și grosimea.

Cum să obținem gene mai lungi în mod natural?

Prima metodă de obținere a unor gene mai lungi: uleiul de ricin

Uleiul de ricin este un remediu minunat pentru genele scurte și a început să fie apreciat cu mult timp în urmă. Încă este un tratament minunat pentru gene! Multe femei optează pentru acesta în locul serurilor profesionale deoarece este ieftin, disponibil pe scară largă și eficient. Lasă genele mai puternice, mai puțin predispuse la subțiere, mai întunecate și mai lungi. Poate fi aplicat zilnic, ideal înainte de culcare. Folosiți o baghetă veche de rimel sau un bețișor de urechi.

A doua metodă de obținere a unor gene mai lungi: serul de gene & suplimentele

Dacă uleiul de ricin nu este de ajutor, atunci serurile profesionale de gene sunt o alternativă superbă. Vă recomandăm Nanolash și Xlash. Aceste produse au la bază ingrediente incredibile și, astfel, sunt delicate chiar și pentru ochii super sensibili. Nanolash promite gene mai puternice în doar câteva zile și 50% la lungi după 30 de zile. Efectele acestor produse profesionale apar rapid și sunt de durată.

Și suplimentele pe bază de biotină merită încercate. Biotina întărește părul și stimulaează procesul de creștere a acestuia. Îmbunătățește genele, dar și sprâncenele și unghiile. Veți observa o îmbunătățitre după aproximativ o lună, însă merită așteptarea!

A treia metodă de obținere a unor gene mai lungi: delicatețea

Genele și pielea din jurul ochilor sunt foarte delicate. De aceea, este necesară precauția: nu frecați niciodată ochii în timpul îndepărtării machiajului! În schimb, apăsați delicat o dischetă din bumbac îmbibată în apă micelară la nivelul pleoapelor și lăsați produsul să acționeze. Astfel, nu veți provoca deteriorarea mecanică a genelor. De asemenea, vă recomandăm să vă demachiați temeinic deoarece reziduurile de rimel pot provoca iritații și ruperea genelor atunci când sunt lăsate pentru noapte.