Tratamente de lungire a genelor: avantaje și dezavantaje

Se înțelege de la sine că toate femeile vor să arate minunat. Cum își pot atinge acest scop? Evident, ele cumpără haine nou, își schimbă coafura, merg la un estetician și… își lungesc genele. De ce? Genele extinse ajută într-un fel viața unei femei? În mod onest, da și nu. Fără îndoială, sunt câteva avantaje în efectuarea acestui tip de tratament de frumusețe. Totuși, sunt și dezavantaje. Citește despre plusurile și minusurile tratamentelor genelor și decideți dacă vreți să arătați frumoasă sau doar natural.

predĺžiť riasy2

Cum arată tratamentul pentru lungire a genelor?

Înainte de a enumera avantajele și dezavantajele, lăsați-ne să examinăm cum arată procesul de lungire a genelor. În primul rând, un estetician separă pleoapa inferioară de cea superioară cu o perniță specială pentru gene. Apoi, cu o pensetă, el izolează o singură geană și o atașează la cea falsă. Pentru a permite genelor false să se lipească celor naturale, esteticianul aplică un lipici negru special, cunoscut sub numele de adeziv, ce se face transparent după ce se usucă. În plus, procesul de lungire a genelor durează până la trei ore. La costul total al tratamentului de frumusețe, trebuie să adăugați câteva sesiuni de umplere. Este important de știut faptul că după acest tratament, nu este permis să ștergeți ochii, să aveți băi fierbinți, să mergeți la saună sau piscină, să dormiți pe o parte sau pe burtă și să puneți produse cosmetice uleioase direct pe gene.

Lungirea genelor – avantaje

Szempillahosszabbító1

Cu siguranță, în avantajele lungirii genelor aparțin: aspectul plăcut, economisirea de bani și avantajul. Genele lungite stau la locul dorit chiar și pentru câteva luni, evident, când tratamentul de frumusețe este făcut perfect. Chiar înainte de tratament, esteticianul ar trebui să aleagă lungimea adecvată, grosimea și unghiul de curbare al genelor false. Trebuie spus că atunci când acesta selectează parametri apropriați genelor false, clientul se va bucura de un aspect plăcut pentru o perioadă lungă. Totuși, dacă nu era pentru o sesiune de întreținere, genele nu ar fi arătat așa de frumoase. Este inevitabil pentru gene să cadă, și, ca o consecință, asimetria este vizibilă în comparație cu celălalt ochi și chiar cu părțile pleoapelor. Când avem genele lungite, economisim timp pentru că nu trebuie să nu mai aplicăm mascara. Nu este nevoie să dați cu mascara genele aplicate(mai ales cele făcute din blană de nurcă) fiindcă acestea sunt deja din culoarea neagră. În plus, genele sintetice par să fie strălucitoare și precis periate, în timp ce, genele date cu mascara nu se pot numai înțepeni ci și decolora fără voie cu lucruri negre ce cauzează un efect deloc atractiv. În fond, genele lungite sunt echivalentul confortului purtării. În plus, genele false sunt delicate și flexibile, acestea au o nuanță naturală.

Lungirea genelor – dezavantaje

zempillahosszabbítás1

Pe de altă parte, dezavantajele genelor lungite întrec avantajele. Acestea sunt, de exemplu, căderea genelor sintetice împreună cu cele reale, costul, sesiunile sistematice de întreținere, de umplere, materialele din care sunt făcute genele false, distorsiunea genelor sintetice, reacțiile alergice și afecțiunile ochilor, slăbirea genelor naturale, interzicerea de a folosi cosmeticele impermeabile și lichidele în două-faze(acestea pot topi lipiciul). Durata vieții genelor naturale durează de la 100 până la 150 de zile. După această perioadă de timp, genele sunt înlocuite cu cele noi crescute. De aceea și cad genele naturale, iar cele false se pierd și ele. Ca o consecință, o deschizătură mică este creată, care, la rândul său, desfigurează pleoapa noastră. Din acest motiv, saloanele de frumusețe oferă sesiuni de întreținere a genelor false. Tratamentele de frumusețe de lungire a genelor și apoi, întreținerea, umplerea, sunt încărcate cu o cantitate destul de mare de bani. Nu uitați să adăugați orele pierdute în statul pe patul de frumusețe. În plus, genele false sunt făcute din blană de nurcă siberiană sau fibre de mătase-poliester. Aceste materiale pot cauza reacții alergice persoanelor care au pielea și ochii sensibili. Iritații similare pot fi cauzate de lipiciul folosit în timpul tratamentului de atașare a genelor false. Apoi, după o anumită perioadă de timp, genele lungite pot deveni distorsionate, asta însemnând că ele se pot prăbuși, își pot schimba forma și pierde flexibilitatea. Din senin, aspectul arătos dispare și ochii noștri par triști și optic mai mici. Referitor la contraindicații, putem enumera alergiile, afecțiunile dermatologice și oftalmologice. Femeile ce suferă o intervenție chirurgicală plastică la ochi, ce au avut genele slăbite, inflamații ale conjunctivei și o zona pielii ochilor sensibilă nu au voie să-și lungească genele. În timpul tratamentului de frumusețe, genele naturale sunt încărcate cu adeziv și gene false. Starea genelor naturale devine deteriorată, ele devin mult mai predispuse la cădere și deteriorăi. În plus, dacă vă decideți să vă lungiți genele, trebuie să urmați anumite reguli. Unele dintre acestea au fost menționate mai înainte. Ce a rămas este interzicerea aplicării cosmeticelor cu o consistență groasă și uleioasă.

Lungirea genelor vs. Alte metode

Este tratamentul de lungire a genelor singura metodă disponibilă care le face pe femei să arate mai frumoase și fermecătoare? În mod natural, sunt multe metode de unde se pot obține gene lungi și groase. Una dintre acese metode poate fi utilizarea balsamului pentru gene Nanolash. Acest cosmetic întărește, regenerează și stimulează creșterea noilor gene. În plus, Nanolash lungește, îngroașă și înnegrește genele. Primele efecte apar doar după câteva săptămâni de la prima aplicare. Rezultatele persistă tot timpul. Un alt avantaj al balsamului pentru gene Nanolash este compoziția sa naturală, protecția pielii sensibile a pleoapei și lipsa unui risc de iritație. În plus, dacă vreți să sporiți starea genelor, puteți încerca o terapie cosmetică bazată pe aplicarea unor diverse uleiuri. Aceste preparări hrănește, regenerează, hidratează și face genele să strălucească, dar acestea nu fac genele mai lungi. În plus, utilizarea cu cap a mascarei poate să ne facă genele mai lungi. Tot ce trebuie să faci este să cumperi o mascara de înaltă calitate și să înveți toate tehnicile de pictare a genelor, ce sunt folosite de artiștii profesionali de make-up.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *