Laboratorul tau de cosmetice din casa: Echipamentul esențial de care ai nevoie cu absolută necesitate

Privirea consultingă a unei specialiste, senzația unei mângâieri răcoritoare într-un salon, zâmbetul unui vânzător în timp ce ia presoane orice întrebări ai avea… cum ar fi fost toatea aceste lucruri în perioada de pandemie? Cu siguranță sunt lucruri realizabile și în aceste momente, însă fără îndoială că trebuie să fim înregulați și de aceea este mai bine a ne pregăti necesarul la propriu domiciliu. Acesta este încurajat de către specialiști de asemenea.

Însă cum să creezi un loc confortabil și adecvat acasă, ca un salon sau un studio de îngrijire, fără să te chinui prea mult? Ei bine, e vorba despre câteva echipamente esențiale pentru un laborator cosmetic în propria locuință. Acest echipament nu e foarte costisitor și înseamnă că poți face acasă tratamente simple de îngrijire a pielii, precum exfolierea, măștile faciale, etc și, de asemenea, te poți pregăti să experimentezi singur cu produse cosmetice.

Cu acest articol, vom explora elementele esențiale pentru un laborator cosmetic propriu acasă, de la echipamente, produse cosmetice, produse de curățire, maturi și recipiente.

Uscător de păr

Cu siguranță uscătorul de păr este un element esențial pentru acasă. Acest uscător de păr de calitate va putea oferi un aspect strălucitor și călduros părului și îți va oferi produse look-ul perfect și pe care îl dorești. Aceste uscătoare de păr sunt, de asemenea, excelente pentru stylingul părului, precum și pentru îndreptarea sau uscătorul spumă. Asigurați-vă că alegeți un uscător de păr bun.

Mască facială

Măștile facaile sunt cheia unei rutine de îngrijire corecte. Acestea oferă un tratament in exces pentru orice tip de piele și sunt recomandate de specialiști. Asigurați-vă că alegeți o mască facială potrivită pentru tipul dvs. de piele și nevoile pe care le doriți să le indepliniți. Dacă nu știi ce să alegi, poți încerca să faci tu înscuți cu măști naturale sau să ceri sfatul unui specialist. Masca facială appropriate poate face minuni pentru pielea dvs. și îi va oferi un look frumos și sănătos.

Exfoliant

Exfolierii sunt cadouri de la Dumnezeu pentru piele și toți ar trebui să încorporeze această procedură în rutina lor de îngrijire. Exfolierea activează circulația sângelui și elimină eficient celulele moarte pentru a ajuta la regenerarea pielii. Zilnicul de îngrijire lichidă pe bază de ulei, precum și numeroase alte produse, sunt disponibile pe piața de azi, deci nu uitați să consultați un specialist înainte de a cumpăra ceva. Dacă doriți să experimentați procesul de exfoliere, asigurați-vă că aveți în prealabil și un scruber bun sau, de preferat, unul cu granule cât mai fine.

Echipamente pentru epilare

Îndreptarea și epilarea sunt două metode permanente de îngrijire a pielii și de aceea vi se recomandă să aveți un echipament adecvat și de calitate acasă. Întotdeauna alegeți produsele vegane, care sunt realizate pentru a oferi o îngrijire eficientă și sigură a pielii dvs. produsele pot fi ușoare, au cel mai adecvat nivel de calitate și, de asemenea, pot fi controlate cu mai multe niveluri de putere. Nu uitați să le curățați și înlocuiți pastilele și lamele cel puțin o dată pe lună.

Produse cosmetice

Productele cosmetice sunt esențiale dacă doriți să aveți un look profesional. Așadar, nu uitați să investiți în bune produse cosmetice. Asigurați-vă că alegeți produse potrivite pentru tipul dvs. de piele și necesități și încercați să alegeți produse care se pot combina între ele. De exemplu,unele produse pot fi folosite și folosite ca bază pentru alte produse. Experimentele pot fi interesante, însă asigurați-vă că folosiți produse sigure, de calitate și potrivite. Uneori, produsele mai accesibile oferă rezultate mai slabe decât produsele de înaltă calitate.

Maturi de curatare

Maturile sunt produse care asigură o îngrijire adecvată și eficientă. Oricând cu maturi adecvate, puteți curăța fața, corpul și chiar produsele dvs. cosmetice, cu ușurință. Ele sunt adesea folosite pentru a