TOP 6 geluri de sprâncene: Vă dezvăluim cele mai bune produse pentru a avea certitudinea că faceți alegerea corectă!

Machiajul sprâncenelor încă este unul dintre lucrurile la care numeroase femei ar dori să renunțe. Doar alegerea cosmeticelor potrivite este o provocare, ca să nu mai menționăm umplerea sprâncenelor în fiecare zi… Ce produs de sprâncene să alegeți pentru a beneficia de o rutină rapidă și facilă de machiaj al sprâncenelor? Există astfel de cosmetice? Cu siguranță! Unele dintre acestea produse oferă rezultate ca de salon!

Găsirea gelului potrivit de sprâncene este o sarcină dificilă, deci iată o prezentare a celor mai bune produse. Am acordat atenție rezistenței, acțiunii, nuanțelor disponibile și rapidității de aplicare. Care s-a dovedit a fi numărul unu?

TOP 6 GELURI DE SPRÂNCENE

#1 Nanobrow Lamination Gel

Nota noastră: 10/10

Cu siguranță, este gelul nostru de sprâncene preferat! Efectul remarcabil al produsului vă va face să vă îndrăgostiți încă de la prima utilizare. Acest produs este minunant pentru separarea firelor de păr și oferă un aspect de sprâncene laminate, astfel încât puteți economisi timp și bani. Este disponibil în cele mai frumoase nuanțe (Transparent, Bej, Maro, Negru) care asigură sprâncene accentuate, dar cu aspect natural. Îi dăm câteva puncte în plus pentru fixarea care durează toată ziua – majoritatea produselor de sprâncene disponibile în comerț se estompează după câteva ore. 

Cu Nanobrow Lamination Gel, puteți peria și modela sprâncenele de vis rapid. Formula include ulei de ricin care se asigură că firele de păr sunt hidratate și în siguranță. Cu acest gel, veți uita de zonele rare și neuniforme rapid. Un preț bun și rezultate incredibile – asta iubim la gelul Nanobrow.

Intră pe site-ul oficial nanobrow.ro

#2 Givenchy Mister Brow Groom

Nota noastră: 9.5/10

Din păcate, acesta este un pic mai costisitor. În ciuda faptului că este o surpriză plăcută – gelul transparent oferă efecte cu aspect natural. Adaugă volum și este extrem de ușor de aplicat. Este non-lipicios și se usucă rapid și, în plus, este bogat în vitamina B5, ceea ce înseamnă că îngrijește sprâncenele. De asemenea, ne place ambalajul elegant. Produsul este minunat pentru ambele sexe. Nu veți observa păr inestetic alipit după aplicare. Nu ezitați să-l folosiți împreună cu alte produse pentru un aspect mai accentuat.

#3 Revitalash Hi-Def Brow Gel

Nota noastră: 9.5/10

Acum, vom trece la gelul de stilizare și nuanțare a sprâncenelor de la Revitalash Cosmetics. Este disponibil în trei nuanțe: Întunecat, Delicat și Transparent. Produsul este vegan și testat dermatologic. Este compus fără parabeni, ftalați, BHT sau parfumuri. Dacă sunteți în căutarea unui gel de sprâncene natural și vegan, cu siguranță aceasta este o alegere bună. Dispune de un aplicator cu capăt dublu cu o pensulă și periuță de stilizare. Formula este durabilă și rezistentă la apă, astfel încât puteți conta pe un machiaj durabil. Este bogat în peptide și beta-clucan, care consolidează, hrănește și înfrumusețează sprâncenele.

#4 TOO FACED Fluff&Hold Laminating Brow Wax

Nota noastră: 8.5/10

Acest gel va oferi sprâncenelor dumneavoastră volum și vă va permite să luați controlul asupra firelor de păr rebele. Nu este la fel de durabil ca produsele menționate mai sus, dar vă vor plăcea efectele. Nu este testat pe animale, în plus, asigură sprâncene perfect periate, astfel încât vă va fi de mare folos dacă aveți sprâncenele dezordonate.

#5 TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Nota noastră: 8.5/10

Cu acest gel, vă puteți îngroșa sprâncenele și le puteți adăuga strălucire în cel mai scurt timp. Produsul este disponibil în cinci nuanțe: Expreso, Maro Delicat, Castaniu, Negru Delicat și Blond Murdar. Cu siguranță, veți găsi nuanța potrivită pentru arcurile dumneavoastră. Acest gel de sprâncene va acționa minunat la nivelul firelor de păr subțiri – volumul și îndesirea pot fi obținute rapid cu acest produs. Tehnologiile avansate și pigmenții bogați se vor dovedi un adevărat succes.

#6 Anastasia Beverly Hills DIPBROW Gel Mini

Nota noastră: 8/10

Puteți găsi acest gel de sprâncene la un preț foarte bun și oferă o valoare bună raportată la bani. Produsul vă permite să obțineți arcuri mai accentuate și să umpleți uniform sprâncenele cu un aspect final mat. Pensula cu formă conică facilitează aplicarea. Veți obține o acoperire completă și volumul dorit în câteva minute. Ambalajul mic este minunat dacă doriți să vă retușați machiajul în timpul zilei și să dețineți controlul deplin asupra aspectului sprâncenelor.

Cum se aplică un gel de sprâncene?

Aplicarea unui gel de sprâncene este extrem de facilă. Este, cu siguranță, o provocare pentru femeile care abia își încep aventura cu machiajul de sprâncene sau cele care doresc să-și macheze sprâncenele cât mai repede posibil.

Pur și simplu, deschideți produsul și periați printre firele de păr. Aplicați-l la fel cum aplicați rimelul pe gene. Creați forma dorită de sprâncene și bucurați-vă de arcurile visate toată ziua!