Laminarea sprâncenelor: Răspundem la întrebări frecvente!

Laminarea sprâncenelor, adică machiajul permanent al sprâncenelor, este unul dintre cele mai populare tratamente de înfrumusețare din prezent, ceea ce este un lucru bun. De ce? Vă puteți trezi cu sprâncene impecabile, gata de plecare, fără nevoia de a vă machia. Luând în considerare numeroasele îndoieli și întrebări, ne-am hotărât să vă oferim răspunsurile. Cât costă machiajul permanent al sprâncenelor, este posibil să efectuați tratamentul acasă, cât timp durează efectele și multe altele…

Cea mai frecventă întrebare este: puteți efectua procedura de laminare a spâncenelor acasă?

Teoretic, da, însă nu vă sfătuim să o faceți. Motivul este simplu: sunt necesare produse profesionale. Acidul tioglicolic este unul dintre acestea și folosirea sa neadecvată poate provoca iritații la nivelul pielii și deteriora arcul sprâncenei. Aceasta va preveni obținerea efectului dorit. Un expert în modelarea sprâncenelor respectă reguli de siguranță și ia precauțiile necesare. Prin urmare, dacă doriți să obțineți efecte minunate și o procedură sigură, mergeți la salon.

A doua întrebare este: cât durează efectele machiajului permanent al sprâncenelor?

Depinde în mare parte de predipozițiile individuale. Ciclul de viață al părului diferă de la persoană la persoană, astfel încât efectele durează mai mult pentru unele persoane și se estompează mai rapid pentru altele. Totuși, în medie, acestea durează de la 6 până la chiar 8 săptămâni.

Cum se îngrijesc sprâncenele după laminare?

Trebuie să urmați anumite reguli pentru a beneficia de rezultat cât mai mult posibil. Experta dumneavoastră în modelarea sprâncenelor vi le menționa cu siguranță. Primele 24 de ore după procedură sunt critice: nu puteți umezi sprâncenele sau atinge zona sprâncenelor. Din fericire, vă puteți spăla pe față, merge la piscină și aplica machiaj după 24 de ore.

Cum putem prelungi efectele machiajului permanent al sprâncenelor?

Periajul și hidratarea sprâncenelor cu uleiuri nu vor deteriora și, de fapt, pot prelungi efectele tratamentului.

Cât durează tratamentul de laminare a sprâncenelor?

Tratamentul durează aproximativ 45 de minute. Desigur, poate dura mai mult timp dacă optați și pentru procedura de nuanțare, modelare sau alte tratamente. În acest caz, este posibil să petreceți chiar și două ore la salon.

Cât costă laminarea sprâncenelor?

Prețul depinde de salonul ales și variază între $50 și $100. Este necesar analizați lista de prețuri a saloanelor din zonă. Adăugarea procedurii de nuanțare a sprâncenelor poate mări prețul, sau, invers, vă poate oferi o reducere.

Laminarea sprâncenelor poate fi efectuată pe orice tip de sprâncene?

Sigur că da! Evident, efectele diferă în funcție de sprâncenele naturale. Brunetele cu sprâncene stufoase vor obține rezultate mai spectaculoase decât blondele cu sprâncene deschise la culoare și subțiri. Cu toate acestea, nu trebuie să vă îngrijorați. Efectul poate fi îmbunătățit prin alte tratamente precum nuanțarea sau modelarea sprâncenelor.

Există contraindicații la procedura de laminare a sprâncenelor?

Laminarea sprâncenelor este o procedură complet sigură și non-invazivă. Totuși, produsele sunt aplicate direct pe piele, astfel încât nu este recomandată dacă:

  • sunteți alergică la oricare dintre ingredientele produselor folosite în procedura de laminare a sprâncenelor.
  • ochii dumneavoastră sunt sensibili și se irită ușor.
  • ați făcut recent o operație la ochi (inclusiv operații estetice).
  • faceți chimioterapie.