Loțiunea tonică Biosource de la Biotherm. De ce merită făcută purificarea feței?

Consideri curățarea feței și demachierea de seară un coșmar? Cu siguranță, te vei răzgândi când vei învăța faptul că tenul impur este mediul propice pentru înmulțirea bacteriilor. Șange chiar mai mare să te răzgândești sunt cu primul purificator al pielii cu loțiunea tonică Biosource de la Biotherm.

Loțiunea tonică Biosource Lotion Instant Hydration Toning Lotion pentru Piele Normală sau Amestec de la Biotherm.

Cu siguranță, pielea purificată te face să te simți mai tânără și mai drăguță. Însă știi de fapt cum să-ți cureți tenul corect? De fapt, loțiunea tonică Biosource de la Biotherm te va ajuta cu această sarcină. Acest cosmetic reface și colectează toate impuritățile dar și excesul de sebum care s-a dunat pe fața ta de-a lungul unei zile. În plus, acest cosmetic de la Biotherm lasă pielea hidratată, curățată și aranjată. În plus, produsul are consistență lichidă. Referitor la compoziție, loțiunea tonică Biosource conține, printre altele, zinc care are capacitatea de a neutraliza formarea imperfecțiunilor pielii, precum acneea sau rănile mici. Un alt lucru de menționat este faptul că loțiunea tonică Biotherm poate fi aplicată ziua și noaptea. Este suficient să umeziți un tampon de bumbac cu produsul și să curățați pielea feței cu ea. Nu uitați să începeți această procedură din părțile interioare și să sfârșiți în părțile exterioare. În timp ce vă faceți demachierea, apăsați ușor tamponul de bumbac pe ochi, așteptați până când fardurile și rimelul se topesc complet. Nu este nevoie să vă ștergeți ochii.

Biotherm1

De ce merită făcuta această purificare a feței?

Primul motiv, fața impură nu poate funcționa corespunzător cu aplicarea machiajul. Porii pielii sunt înfundați de sebum, celulele moarte ale pielii, produse cosmetice și poluări derivate din mediul extern. Prin urmare, tenul nu este în măsură să respire, începe să transpire deoarece reacția naturală a glandelor sebacee în aceste condiții este aceea de a produce sebum în cantitati mai mari. Toți factorii de mai sus duc la înmulțirea bacteriilor, care la rândul lor, sunt responsabili pentru nu numai formarea acneei, dar și pentru dezvoltarea diferitelor afecțiuni cutanate.

În mod evident, acest cerc vicios poate fi oprit prin tratamente sistematice și adecvate de purificare a pielii. În cele din urmă, pielea devine odihnită, regenerată și hrănită. În plus, în cazul în care ne vom hotărî să exfoliăm pielea sau să punem o mască, pielea feței noastre va rămâne cu adevărat recunoscătoare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *