Nanoil Keratin Hair Conditioner: Tratament ultra-rapid pentru păr deteriorat

Atunci când încercați să vă aranjați podoaba capilară într-o coafură frumoasă și să intensificați strălucirea, însă dintr-un motiv necunoscut, părul tot are un aspect nefavorabil, înseamnă că are nevoie de un tratament intens de reparare, nu doar de înfrumusețare. Există vreo șansă de a întări rapid părul fragil? Sigur că există!

Alegeți produsele potrivite de îngrijire a părului și, evident, renunați la folosirea dispozitivelor de îndreptare și alte ustensile termice de stilizare a părului. Descoperiți balsamul de păr Nanoil îmbogățit cu cheratină lichidă – puteți avea certitudinea că acest nou produs oferit de Nanoil vă va salva părul deteriorat și deshidratat mai rapid decât vă imaginați.

Cheratina pentru păr de la Nanoil. Cum acționează?

Cheratina adăugată în acest balsam bifazic de păr este ușoară și oferă efecte incredibile: pătrunde fără dificultăți în interior pentru a repara zonele deteriorate. Deoarece este hidrolizată, moleculele de cheratină folosite în balsamul Nanoil sunt mai mici decât în mod normal. De aceea, acest produs de îngrijire a părul este mai eficient în hrănirea părului și umplerea golurilor din structura firului de păr. Acest aspect este important deoarece părul deteriorat este lipsit de substanța esențială de construcție – cheratina. Astfel, este evident că nu există nicio substanță mai bună de folosit pentru repararea eficientă a părului deteriorat și stresat.

Balsamul cu cheratină Nanoil. Ingrediente & efecte

Spray-ul de păr Nanoil disponibil în formă bifazică, ușoară este mai mult decât doar o doză semnificativă de cheratină deoarece produsul conține, de asemenea, ulei de ricin, extracte de plante și provitamina B5. Ultimul ingrediente joacă un rol imens în menținerea părului sănătos și frumos. Proteinele obținute din plante au rolul de a consolida și hidrata părul, prevenind deteriorarea și lăsând părul mai rezistent la poluarea urbană și alți factori externi, nocivi. Uleiul de ricin asigură părului finețe și un plus de strălucire. În plus, cheratina are rolul de a repara în profunzime firul de păr.

Balsamul cu cheratină Nanoil. Cum se aplică?

Acest produs cosmetic poate fi aplicat în trei moduri. Astfel, părul dumneavoastră beneficiază de susținere și protecție continuă. Utilizați balsamul bifazic de la Nanoil:

 1. pe părul umed după spălare
  Astfel, permiteți cheratinei să pătrundă în profunzimea părului (observație: părul absoarbe mai multe substanțe nutritive atunci când este umed). Această tehnică de aplicare asigură o reparare profundă a părului.
 2. pe părul uscat în orice moment al zilei
  În acest mod puteți îmbunătăți imediat aspectul părului și stimula rezistența acestuia la deteriorare. Pulverizați balsamul la nivelul părului pentru a obține aceste rezultate.
 3. pe părul uscat înainte de stilizare
  Înainte de a începe aranjarea părului în coc, coadă împletită sau crearea unor onduleuri romantice, utilizați balsamul cu cheratină Nanoil pentru a facilita stilizarea. Vă puteți aștepta la un păr mai neted și mai strălucitor.
good keratin hair conditioner

Balsamul cu cheratină Nanoil. Efectele

 • Îmbunătățește aproape imediat aspectul părului.
 • Repară și reconstruiește părul deteriorat (oferă o doză semnificativă de cheratină părului).
 • Intensifică strălucirea, facilitează stilizarea, controlează șuvițele rebele.
 • Asigură protecție împotriva deteriorării.
 • Întărește chiar și părul extrem de deteriorat.
 • Creează un strat de protecție la nivelul părului.
 • Facilitează perierea, previne încurcarea părului.

Balsamul cu cheratină Nanoil. Recenzii

Acest balsam bifazic de păr pe bază de cheratină acționează conform descrierii – perfect. Conform utilizatoarelor, acesta este unul dintre cele mai bune balsamuri spray de păr pe care au avut oportunitatea de a le testa, ceea ce însemană că Nanoil Keratin Hair Conditioner este un produs universal care satisface necesități diferite. Deoarece este eficient, nu se consumă rapid și nu îngreunează părul, așa că nu este de mirare că acest baslam lansat de Nanoil primește doar recenzii pozitive entuziasmate. Nu este acesta efectul pe care îl căutați?

Balsamul cu cheratină Nanoil. Cum se cumpără?

Cel mai ușor mod de a obține produsul original Nanoil Keratin Hair Conditioner este de a vizita magazinul oficial online nanoil.ro. Puteți, de asemenea, găsi toate produsele de îngrijire a părul lansate de acest brand. Dacă sunteți interesate de tratamentul de păr pe bază de cheratină, puteți, de asmenea, încerca masca de păr pe bază de cheratină Nanoil și șamponul micelar pe bază de cheratină Nanoil. Descoperiți lumea părului fabulos astăzi!