O mascara bună pentru sprâncene? Descoperiți alegerile noastre de top și faceți cunoștință cu câștigătoarea!

O mascara bună pentru sprâncene? Descoperiți alegerile noastre de top și faceți cunoștință cu câștigătoarea!

Este dificil să găsiți un produs de machiaj bun pentru sprâncene. Piața frumuseții ne compleșește cu o mulțime de opțiuni. Încercarea tuturor nu este fezabilă, prin urmare, merită verificarea recenziilor acestora: sunt alese opțiunile de top pe baza testelor individuale și a feedback-ului consumatorilor. Sunteți în căutarea unei mascara bune pentru sprâncene? Iată o compilație a celor mai bune: aflați care este cea mai bine cotată!

Mascara pentru sprâncene – RECENZIILE noastre

ALEGEREA NOASTRĂ DE TOP Nanobrow Shape Mascara

Rimelul de sprâncene

Nu este nicio surpriză: Nanobrow este cea mai populară și cea mai bine evaluată mascara. Suntem de părere că este de încredere și rafinată până la cel mai mic detaliu. Aceasta vine într-o cantitate mare și la un preț foarte bun în raport cu calitatea și performanța sa. Își menține consistența proaspătă și neschimbată chiar și după multe luni, și în plus completează perfect sprâncenele, oferind efecte uimitoare ale machiajului. De asemenea, veți fi surprinsă de către nuanțele frumoase, intense și naturale. Mascara de la Nanobrow îmbunătățește volumul sprâncenelor, le îngroașă vizual, le acoperă și uniformizează fără să le facă lipicioase. Bagheta perfectă oferă o aplicare ușoară și rapidă în timp ce condiționează cu siliciu și hrănește firele de păr.

Pentru mai multe informații, accesați: www.nanobrow.ro

Lancome Sourcils Brow Styler Mascara

O cantitate destul de mare, sperăm ca va compensa prețul ridicat. În plus, este echipată cu o baghetă neobișnuită, însă foarte precisă și inteligent proiectată, care funcționează perfect pentru umplerea sprâncenelor, indiferent dacă sunt subțiri și fine sau groase și stufoase.

Mascara de la Lancome Sourcils stilizează foarte frumos și fixează sprâncenele. Există 3 nuanțe dintre care puteți alege, dar și o versiune transparentă cu o formulă puțin diferită, asemănătoare gelului.

Dior Diorshow On Set Brow Mascara

Deși vine într-o cantitate mică, reușește să impresioneze cu formula sa uimitoare: conține până la 90% ingrediente de origine naturală. Dezavantajul ar putea fi bagheta clasică din nailon, de formă conică, care nu este pe placul tuturor, artiștii de machiaj considerându-le de modă veche. Un alt punct slab este prețul relativ ridicat. Cu toate acestea, țineți minte că Dior este un brand foarte renumit, prin urmare rezultatele în machiaj vă vor surprinde plăcut cu siguranță. Formula mascarei este rezistentă la apă și este disponibilă în diferite nuanțe naturale, deși ar putea fi destul de dificil să găsiți una potrivită pentru sprâncenele închise la culoare.

Clinique Just Browsing brow mascara

Formula acestei mascara seamănă cu o spumă delicată de mousse, cu efect de 16 ore. Rimelul de la Clinique adaugă culoare și stilizează chiar și cele mai rebele sprâncene, dându-le totodată și volum. Acesta este disponibil în nuanțe naturale și deține o formulă reszistentă la transpirație și umiditate, impermeabilă și oftalmologic testată. Această mascara pentru sprâncene conține lecitină și siliciu pentru a hrăni și întări firele de păr. Este excelentă pentru fanele baghetelor clasice, de formă conică. Dezavantajul este însă, că există doar două nuanțe disponibile.

BENEFIT Gimme Brow + Brow-Volumizing Fiber Gel

Este o altă mascara cu baghetă clasică și ușor demodată, de formă conică. Merită achiziția? Multe persoane ar susține că da, în principiu datorită formulei sale unice cu fibre adăugate care creează un volum senzațional. Această mascara definește delicat sprâncenele, dar le și fixează cu precizie. Formula sa rezistentă la apă este un alt avantaj, iar faptul că este disponibilă în 10 nuanțe este un adevărat răsfăț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane.