NANOIL: Șampon cu cheratină pentru tratarea părului obosit

Părul dumneavoastră v-a provocat recent o mulțime de probleme? Pare slăbit, lipsit de culoare, strălucire și rezistență? Credeți că firele de păr au nevoie de tratamente scumpe pentru a-și recăpăta frumusețea naturală? Un plan de reparare rapidă pentru păr deteriorat și deshidratat – chiar există?

șampon micelar cu cheratină Nanoil

Șamponul micelar NANOIL îmbogățit cu cheratină este conceput pentru părul obosit și deteriorat pentru a ajuta la repararea și hidratarea acestuia fir cu fir. Continuați să citiți pentru a afla cum se folosește acest șampon pentru a vă recăpăta rezistența și aspectul frumos al părului aproape peste noapte.

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Cum acționează de fapt?

Sarcina principală a acestui șampon este de a repara părul deteriorat, lipsit de viață și deshidratat. Îmbunătățește vizibil părul fin și lipsit de volum. În plus, șamponul NANOIL cu cheratină protejează părul împotriva deteriorării, lăsând firele de păr mai frumoase și incredibil de lucioase. Formula unica s-a dovedit a fi o sursă bogată de proteine, acizi grași prețioși și micele care vă ajută să vă recăpătați părul voluminos și sănătos. Șamponul NANOIL cu cheratină:

  • repară părul obosit și deteriorat.
  • oferă apă părului deshidatat.
  • curăță scalpul eficient și delicat.

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Pentru ce tip de păr este conceput?

Acest șampon micelar îngrijește părul și îl curăță, este complet non-invaziv și incedibil de eficient. Aceasta înseamnă că este potrivit chiar și pentru părul fragil, fin și delicat, precum și pentru scalpul predispus la iritații. Acest șampon îngrijește chiar și părul gras și extrem de deteriorat care are nevoie de o doză imensă de hidratare.

șampon pe bază de cheratină Nanoil

În plus, NANOIL Micellar Keratin Shampoo este perfect la nivelul părului deshidratat și ars, normal și slăbit. Efectul constă în curățarea în profunzime a scalpului și părului după o singură folosire. Acest produs elimină reziduurile de produse cu ușurință, ceea ce este un alt avantaj important de menționat. Dacă doriți să oferiți apă părului deshidratat, atunci șamponul micelar NANOIL cu cheratină trebuie să-și găsească locul în baia dumneavoastră!

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Care sunt ingredientele esențiale?

  • micele – curăță în profunzime părul și scalpul. Micelele îndepărtează impuritățile și reziduurile de produse care au tendința de a se acumula la suprafața firului de păr. În plus, acest șampon micelar echilibrează pH-ul, ceea ce înseamnă că nu perturbă scalpul.
  • cheratină lichidă – pătrunde în interiorul firului de păr, în cea mai adâncă structură a părului pentru a repara zonele deteriorate. În plus, adaugă strălucire și îmbunătățește aspectul părului, lăsându-l mai voluminos. Părul devine mai neted imediat.
  • ulei de ricin – cel mai bun ulei de îngrijire a părului. Nu are doar proprietăți de întărire a părului, ci și este o substanță antiseptică. Datorită uleiului de ricin, scalpul este hrănit în profunzime și hidratat. De asemenea, acest ulei este cunoscut pentru prevenirea deshidratării și seboreei.

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Instrucțiuni de folosire

Puteți folosi acest șampon cât de des doriți. De exemplu, dacă aveți părul gras, puteți alege NANOIL Keratin Micellar Shampoo în fiecare zi fără riscul de iritare a scalpului. Datorită moleculelor mici de micele, șamponul NANOIL lasă părul perfect curat. Drept rezultat, părul este mai neted, mai plăcut la atingere și plină de o strălucire sănătoase. Cheratina poate umple golurile care apar la nivelul tulpinii părului pentru a-l reconstrui în timpul spălării.

Acest șampon nu se consumă rapid și face multă spumă. Dacă doriți să-l folosiși, aplicați o cantitate mică în palme și stristibuiți la nivelul părului umed. Masați scalpului, clatiți spuma și repetați procedura în cazul în care părul are nevoie de șamponare suplimentară.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Intensificați efectele!

Dacă părul dumneavoastră este extrem de deteriorat și are nevoie de susținere și consolidare suplementră, încercați întreaga gamă de îngrijire a părului cu cheratină NANOIL. Veți descoperi masca de păr și balsamul-spray bifazic. Veți observa cum părul își recapătă vitalitatea pierdută și aspectul minunat! Reparați-vă podoaba capilară acasă și obțineți efecte de salon – NANOIL vă oferă soluții profesionale pentru uz casnic. Convingeți-vă singure și vizitați [nanoil.ro]!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *