Ce stilouri pentru sprâncene merită alese? Consultați-le pe 5 cele mai bune! [CLASAMENT]

Ați auzit despre micropigmentare? Aceasta este una dintre metodele pentru machiaj permanent, realizat cu o tehnică de feathering. Nu orice persoană dorește un asemenea tratament, fiind în căutarea unor soluții mai puțin invazive. Stilourile pentru sprâncene sunt salvarea – au fost concepute în așa fel încât să aibă același efect.

Cum să alegeți cel mai bun stilou pentru sprâncene când există atât de multe? Pentru a vă face alegerea mai ușoară, am pregătit un clasament cu top 5 stilouri pentru sprâncene care creează un machiaj asemănător micropigmentării.

TOP 5 CELE MAI BUNE STILOURI PENTRU SPRÂNCENE – CONSULTAȚI CLASAMENTUL NOSTRU


Locul 1.
Nanobrow Microblading Pen

Cantitate: 1ml

Stiloul de la Nanobrow este, din punctul nostru de vedere, cea mai bună opțiune de pe piața de beauty. Stiloul remarcabil și inovator creează un efect micropigmentat al sprâncenelor din doar câteva mișcări. Vă veți bucura de rezultate unice într-o clipită. Formula stiloului este rezistentă la apă și alunecă ușor pe piele, protejând-o și creând un machiaj frumos de lungă durată. Produsul completează golurile și peticele fără efort, îmbunătățește aspectul sprâncenelor și asigură perfecțiunea până la cel mai mic detaliu, machiajul rămânând natural în orice condiții meteorologice. Acest stilou pentru sprâncene este capabil să deseneze linii foarte subțiri care imită firele de păr reale. Aplicatorul său a fost inspirat de către metoda de micropigmentare și camuflează cu ușurință imperfecțiunile, oferind un efect de machiaj tridimensional. Stiloul special de la Nanobrow evidențiază și îngroașă vizual sprâncenele. Pigmenții intenși și de lungă durată vă permit să uitați de verificatul oglinzii. Acest stilou precis pentru sprâncene își merită cu siguranță banii!

Locul 2.
Diego dalla Palma Microblading Eyebrow Pen

Cantitate: 0,5ml

Acest stilou pentru sprâncene a fost conceput pentru fiecare femeie. Creează efectul de micropigmentare, nemaifiind necesar să depuneți eforturi în machiajul zilnic. Cu acest stilou pentru sprâncene veți scoate în evidență frumusețea naturală a acestora și le veți da formă. Aplicatorul special conceput, desenează linii foarte subțiri și delicate care imită firele de păr reale, creând un efect tridimensional. Este produsul ideal pentru a umple sprâncenele rare, subțiri sau aproape invizibile. Pentru a obține sprâncene perfecte și naturale, pur și simplu țineți stiloul înclinat. Începeți realizarea machiajului din mijloc și mergeți de-a lungul formei sprâncenelor apăsând ușor vârful pe piele. Dacă doriți un efect și mai intens, pur și simplu repetați procesul.

Locul 3.
MAC Shape & Shade Brow Tint

Cantitate: 0,95ml

Un stilou versatil și inovator care definește sprâncenele în cel mai scurt timp, creând efecte naturale și tridimensionale. Acest stilou profesional de stilizare a sprâncenelor poate fi găsit în mai multe nuanțe neutre și subtile. Suntem convinși că nu veți avea dificultăți în a găsi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră. Aplicatorul stiloului are două capete: la unul dintre ele se află un liner lichid care umple sprâncenele cu o culoare superbă și vă permite să intensificați acoperirea acestora, iar la celălalt capăt se află un burete confortabil care face posibilă umbrirea și creează rezultate naturale. Acest stilou pentru sprâncene este rezistent la apă, așa că nu va trebui să vă îngrijorați în privința obținerii unui machiaj perfect. Mac, Shape & Shade Brow Tint nu se întinde, este foarte durabil și dă forma perfectă sprâncenelor foarte rapid.

Locul 4.
Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

Cantitate: 1ml

Acest stilou pentru sprâncene vă va surprinde cu siguranță. Este curbat și are 3 dinți pentru a umple într-o clipită orice gol și petec prezent în sprâncene. Accentuați forma naturală a sprâncenelor rapid și ușor și umpleți-le cu o culoare frumoasă. Stiloul pentru sprâncene Milk Makeup este puțin pigmentat și este capabil să construiască acoperirea și intensitatea necesară pentru a fi satisfăcută. Formula sa rezistentă la apă este de lungă durată și nu se întinde pe parcursul zilei – veți avea siguranța că machiajul dumneavoastră va rămâne intact timp de 24 de ore. Stiloul este o combinație între îngrijirea sprâncenelor și stilizarea acestora, având în compoziție ulei din semințe de cânepă, ulei din floarea soarelui și aloe vera. Aceste ingrediente hidratează pielea sensibilă de sub sprâncene. Stiloul este vegan și nu conține produse de origine animală.

Locul 5.
Benefit Cosmetics Brow Microfilling Pen

Cantitate: 0.77ml

Un stilou pentru sprâncene care a fost inspirat de către tehnica de micropigmentare. Umple sprâncenele cu o nuanță fascinantă, naturală, asigurând un efect de micropigmentare timp de 24 de ore. Unicul Microfilling Pen garantează un aspect natural, care sculptează perfect sprâncenele întreaga zi. Aplicatorul său triplu desenează în același timp trei linii foarte subțiri, asemănătoare firelor de păr reale. Acesta este apreciat pentru formula sa rezistentă la apă și la întindere. Produsul a câștigat popularitate în întreaga lume. El este precis, foarte durabil și ușor de utilizat, fiind potrivit pentru orice tip de sprâncene. Sprâncenele dumneavoastră vor părea tridimensionale și pline de strălucire. Stiloul pentru sprâncene de la Benefit Cosmetics este o opțiune fantastică pentru orice fană a machiajului care își dorește să creeze un look briliant.