Serul de sprâncene Nanobrow – cea mai scurtă cale către un aspect frumos

Subţiri ca în anii 1920 sau frumos definite ca cele ale lui Marylin Monroe? Indiferent de aspectul sprâncenelor, o idee bună este să le îngrijim. Un ser de sprâncene eficient, precum serul Nanobrow, va preveni căderea firelor de păr, va întări, îndesi şi înfrumuseţa sprâncenele. Aflaţi acum cum acţionează acest produs!

De când sprâncenele groase şi expresive au devenit populare, balsamurile de sprâncene au început să troneze pe rafturile drogheriilor. Chiar lângă creioanele, gelurile şi pomadele de sprâncene. Dar ce ser de sprâncene să alegem? Opiniile arată că serul Nanobrow este cel mai bun produs.

Ingrediente pentru fiecare sprânceană!

Acest mic produs ascunde o serie de nutrienţi care stimulează creşterea şi regenerarea firelor de păr. După 2-3 săptămâni, sprâncenele devin mai puternice, mai groase, mai întunecate şi mai dese. Este important de subliniat că serul Nanobrow nu conţine substanţe cu potenţial de sensibilizare, arome sintetice, parabeni şi substanţe de origine animală. De aceea, serul Nanobrow este un produs remarcabil pentru îngrijirea sprâncenelor.

Cum acţionează serul Nanobrow?

Acţiunea serului Nanobrow poate fi împărţită în două etape. În timpul primelor zile de tratament, nu sunt modificări vizibile deoarece formula acţionează sub piele – regenerează şi întăreşte bulbii de păr, oferă nivelul adecvat de hidratare şi, adiţional, hrăneşte. Cu cât sprâncenele sunt mai deteriorate, cu atât redarea unei condiţii corespunzătoare durează mai mult. Schimbările vizibile încep să apară între prima şi a două săptămână de tratament. Atunci serul Nanobrow începe să susţină procesul de creştere a firelor de păr noi în zona sprâncenelor. Firele de păr devin mai lungi, mai groase, mai întunecate şi mai flexibile. Arcul sprâncenelor devine mai plin şi apar mai multe fire de păr care oferă o formă frumoasă.

Serul Nanobrow poate întuneca nuanţa sprâncenelor?

Majoritatea produselor de îngrijire a sprâncenelor conţin coloranţi care întunecă nuanţa firelor de păr şi oferă, optic, mai mult volum. Serul Nanobrow este diferit. Acesta nu conţine pigmenţi, doar ingrediente care întunecă nuanţa firelor de păr într-un mod natural. Pielea produce o cantitate mai mare de melanină, un pigment natural care întunecă sprâncenele zi de zi. Şi le face mai frumoase!

Aplicarea este mai facilă decât a rimelului!

În cazul acestui balsam, nu există motive de îngrijorare cu privire la metoda de utilizare. Nu este deloc dificilă. Datorită aplicatorului convenabil şi bine gândit, aplicarea nu este complicată şi durează sub un minut. Produsul cosmetic este transparent, se absoarbe rapid, prin urmare, precizia nu este atât de importantă. Singurul aspect estenţial este pregătirea sprâncenelor – se recomandă îndepărtarea machiajului şi curăţarea şi uscarea temeinică a feţei. Serul Nanobrow se va absorbi rapid şi va acţiona eficient la nivelul pielii. De aceea, se recomandă utilizarea acestui ser de sprâncene seara, înainte de culcare. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, includeţi serul Nanobrow în rutina zilnică de îngrijire.

Cât costă serul Nanobrow?

Pentru multe persoane, acesta este unul dintre cei mai importanţi factori la alegerea unui balsam. Unele persoane cred că serul Nanobrow este un produs scump. În orice caz, este important de reţinut că un singur tub este suficient pentru un tratament de 4-6 luni. Majoritatea femeilor care au utilizat serul Nanobrow subliniază faptul că preţul este adecvat efectelor oferite. Niciun alt balsam, în special cele dintr-un intreval mai mic de preţ, nu poate regenera şi conferi un aspect atât de frumos sprâncenelor. Descoperiţi singure! Vizitaţi website-ul oficial (nanobrow.ro) şi comandaţi acum serul Nanobrow cu livrare acasă.

20 Comentarii “Serul de sprâncene Nanobrow – cea mai scurtă cale către un aspect frumos”

 1. Bianca

  Eu visez sa am sprancene groase si dese! <3

  Răspunde
 2. Iuliana

  Am reușit să-mi îngroșez sprâncelele datorită acestui ser, îl recomand din toata inima 🙂

  Răspunde
 3. Lidia Tucă

  Îmi place. L-am primit cadou de ziua mea de la soțul meu și de acum înainte o să folosesc doar Nanobrow. În sfârșit, am sprâncene întunecate și groase. Și dacă nu mă machiez, nu e nicio problemă, pot să ies din casă, sprâncenele arată super. Încercați-l! 10/10

  Răspunde
 4. NumeSecret

  Am citit ce ingrediente conține și acum știu că e musai să-l cumpăr, nici nu mai trebuie să citesc alte detalii. Este un produs perfect ăentru mine, în sfârșit cineva s-a asigurat că ingredientele sunt perfecte!

  Răspunde
 5. EU

  Efectele tratamentului cu Nanobrow pot fi observate după o săptămână, mai ales dacă aveți sprâncene fragile ca mine – doar o privire la ale mele este suficientă pentru a oberva că sunt mai puternice, nu mai cad la demachiere ca înainte. Aștept mai multe rezultate pozitive, dar acum sunt la a 10 zi de tratament cu acest ser de sprâncene.

  Răspunde
 6. Iulia40

  Am fost întotdeauna cam sceptică în privința produselor cosmetice ”miraculoase” până am folosit Nanobrow 🙂 un ser minunat și super eficient! Efectul la nivelul sprâncenelor mele după 2 luni de aplicare este deja vizibil – sprâncene mai groase și mai închise la culoare 🙂

  Răspunde
 7. Jana

  Efecte incredibile, chiar recomand acest ser și pot confirma tot ce se spune în articol. Este super că cineva a scris despre nanobrow. Îl folosesc de ceva vreme și merită prețul.

  Răspunde
 8. Cristina

  Tentant, dar un pic cam scump

  Răspunde
 9. Alina_23

  La ce ingrediente conține și la acțiunea pe care o oferă, cred că este un preț rezonabil!

  Răspunde
 10. Maria

  cât costă, apropo? nu scrie nicăieri…

  Răspunde
  • Ana P.

   Prețul e un lucru. Când ceva merită, poți să plătești ceva mai mult. Nu te concentra pe el, acțiunea e mult mai importantă. Aș plăti mult mai mult pentru a-mi recăpăta sprâncenele după chemo. Deocamdată, folosesc Nanobrow și vom vedea cum acționează.

   Răspunde
 11. Mimi

  Confirm că este delicat și nu provoacă alergii 🙂 am folosit două seruri de sprâncene și ambele mi-au provocat reacții alergice

  Răspunde
 12. Cati

  Cât costă Nanobrow? De unde pot să-l achiziționez?

  Răspunde
  • IonicaD

   Din păcate, nu se găsește în magazine, dar livrarea e rapidă, eu l-am primit în 2 zile.

   Răspunde
 13. Ana-bella

  Nu mă interesează să mi le închid la culoare, dar dacă le face atât de dese pe cât scrii, atunci îmi comand doua 😀

  Răspunde
  • Iolanda

   Ana-bella, ia doua, e mai ieftin!

   Răspunde
 14. Roxana

  Va sfatuiesc sa fiti mai rezervate cand vine vorba de produse nou aparute pe piata, pentru ca nu se potriveste tuturor si mai tarziu o sa fiti dezamagite.

  Răspunde
 15. Alexia

  L-am cumpart acum vreo 2 sapt. Nu vreau sa par exagerata, dar chiar isi face treaba: sprancenele par mai rezistente, mai groase si mai inchise la culoare, deja au inceput sa arate mai bine. Sper sa aiba acelasi efect in continuare

  Răspunde
 16. Albinuța

  Un produs interesant, nu știam că există așa ceva. Este minunat, nu am nimic cu care să le îngrijesc și ca artist de machiaj știu cât de importante sunt sprâncenele.

  Răspunde
 17. Curcubeu

  Iubesc serurile de gene și sprâncene și le folosesc des, cred că Nanobrow este unul dintre cele mai bune de pe piață – am testat multe seruri scumpe, dar niciunul nu are efecte ca Nanobrow.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *