How many colour and care cosmetics should we really use?

Este evident că femeile iubesc cosmeticele. Ele tin să viziteze farmaciile când se anunță vânzări sau când caută pe blog-urile conectate cu îngrijirea și frumusețea, în special pentru că vor să arate minunat. Ce pot face ele să își atingă scopul? Uneori, ele pun pe față o groază de cosmetice colorate și cosmetice făcute pentru îngrijirea facială. Același lucru este făcut și pe corp și păr. Această procedură te include și pe tine? Este suficient să-ți amintim rutina ta de dimineață și de seară. Te trezești devreme, aplici un tonic și îți speli fața cu săpun, gel sau spumă. Apoi, aplici cremă anti-riduri, hidratante sau mate. Dar aplicarea machiajului îți face amețește capul. Ai numărat vreodată câte cosmetice îți pui pe față? Dacă nu, hai să o facem acum. Artiști și bloggerii publică de obicei tutoriale pentru a-ți prezenta cum să faci o aplicare corectă. Câte produse folosesc? Să începem cu începutul. Mai întâi, un spray, apoi o bază de machiaj, fard de pleoape, liner, pudră, fard de obraji, rimel, strugurel de buze sau ruj și o pensetă pentru sprâncene. Am omis ceva? Cu siguranță, fiecare dintre noi ar putea adăuga ceva pe listă. Acum, gândește-te la toate aplicările de care ai nevoie pentru a pune laolaltă toate cosmeticele. Cu siguranță, îngrijirea corpului și a părului pare cam la fel. Pentru a face asta, avem nevoie de un gel de duș, coajă de corp, un balsam hidratant, o cremă de mâini și picioare, un șampon, un balsam de păr, cosmetic pentru vârfurile părului, măști, vopsea de păr. Iar apoi, este imposibil să enumerăm toate cosmeticele folosite.

cosmetics2

Dacă navighezi pe Internet pentru a citi blog-uri despre trucuri în frumusețe, cu siguranță, ai observat cantitate enormă de cosmetice pe care tind să o dețină. Uneori, se întâmplă să nu fie suficient spațiu pentru ele în baia unei fete sau în gentuța de cosmetice, iar acesta este motivul pentru care aceste cosmetice trebuie să ocupe rafturi separate într-o încuietoare. Alte fete cumpără produse cosmetice în prostie, de exemplu, două creme de față, una pentru miros, iar cealaltă pentru culoare. Fetele testează, compară și aleg cele mai bune cosmetice din tot timpul. Pentru a face povestea mai scurtă, ele au doar ochi pentru cosmetice.

Dar noi oare chiar avem nevoie de atâtea cosmetice? Gândește-te un pic. Pui pe diferite straturi de culoare și cosmetice de îngrijire. În acest fel, împiedici pielea să respire. Datorită cremei sau bazei de ulei, obstrucționezi porii, iar când testezi noi produse, îți expui pielea la iritații. Utilizând, așa numite, produse de demachiere agresive, îți faci singură rău la piele. Poate ar fi mai bine să reduci numărul de cosmetice pentru un ten mai drăgut și sănătos. În acest caz, mai puțin înseamnă mai bun. Pune-ți încrederea la calitate. Ajustează cosmeticele nevoilor tenului tău. Produsele potrivite sunt cele făcute din ingrediente naturale și cele disponibile la farmacii. Fă-ți ordine în gentuța ta de produse cosmetice. Aruncă celelalte produse și cele care nu funcționează la pielea ta, dă-le prietenilor tăi sau apropiaților. După toate acestea, cu cât numărul de cosmetice este mai mic, cu atât mai mulți bani economisești. Nu numai că portofelul tău va fi recunoscător, ci și tenul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *