Tratamente minunate de întinerire peste noapte

Iarna şi toamna nopţile sunt lungi – de ce să nu folosim acest timp pentru tratamente de întinerire şi de îmbunătăţire a aspectului pielii peste noapte? Desigur, aceste tratamente sunt minunate şi pentru nopţile de primăvară şi vară. Efectele vă vor surprinde. Măştile faciale de noapte sunt recomandate de femeile asiatice, în timp ce femeile din India adoră tratamentele cu ulei pentru păr. Gândiţi-vă numai la tenul impecabil al asiaticelor şi la părul frumos şi des al celor din al doilea grup. Cum să ne îngrijim pielea şi părul în timpul nopţi?

1. Regenerare facială

Ştiţi de ce cremele de noapte sunt, de obicei, mai dense şi mai bogate în substanţe nutritive? În principiu, noaptea, pielea noastră absoarbe mai rapid toate substanţele benefice, prin urmare, aceste tratamente aduc cele mai bune rezultate. În afara unei creme bune, care ar trebui să includă coenzima Q10, vitaminele C şi E şi retinol, o dată sau de două ori pe săptămână, puteţi aplica o mască facială. Femeile asiatice cunoasc foarte bine acest ritual. Acestea sunt celebre pentru pielea frumoasă, toate tipurlie de cosmetice şi produsele de îngrijire a pielii folosite de acestea devenind imediat un succes. Măştile faciale de noapte au devenit extrem de populare în toată lumea. Ce este atât de minunat în legătură cu acestea? Aflaţi singure: încercaţi o mască de noapte cu proprietăţi de hrănire, hidratare şi regenerare. Dimineaţa, veţi observa cum condiţia şi aspectul pielii sunt vizibil îmbunătăţite.

2. Corp frumos înainte de culcare

Folosiţi o loţiune de corp înainte de a merge la culcare? Majoritatea femeilor nu o fac. În special iarna, atunci când aerul uscat al caloriferelor ne usucă şi mai mult pielea, loţiunea de corp ar trebui să fie o parte indispensabilă a rutinei de îngrijire. Dacă pielea dumneavoastră este extrem de uscată – amestecaţi loţiunea cu câteva picături de ulei natural sau, pur şi simplu, adăugaţi ulei (argan, cocos, seminţe de in sau ulei de măsline) în apa băii şi scufundaţi-vă în baia caldă cu efecte de hrănire şi regenerare.

Regenerarea peste noapte implică şi mâinile şi picioarele. Pentru a le regenera complet, achiziţionaţi mănuşi şi ciorapi speciali din bumbac. Înainte de culcare, puteţi aplica un strat gros de cremă sau balsam la nivelul mâinilor şi picioarelor. Astfel, mâinile şi picioarele vor beneficia de regenerare şi hrănire de-a lungul nopţii pentru a deveni perfect netede, hidratate şi frumoase dimineaţa.

3. Regenerarea peste noapte a părului

Noaptea este timpul perfect pentru un tratament efectuat acasă care acţionează ca saunele pentru păr, disponibile în saloanele de coafură. Ne referim la tratamentele de păr cu ulei, care au devenit foarte populare în India şi, în prezent, sunt extrem de populare în toată lumea. Uleiurile naturale, aplicate nu numai la nivelul părului, dar şi pe scalp, reprezintă un remediu minunat pentru orice problemă de păr. Acest tratament regenerează, întăreşte, accelerează creşterea, previne căderea părului, asigurând astfel un păr neted şi strălucitor. Cu cât uleiurile „stau” la nivelul părului pentru o perioadă mai lungă de timp, cu atât efectele sunt mai benefice: orice deteriorare va fi reparată. Prin urmare, tratamentul de păr cu ulei efectuat peste noapte este unul dintre cele mai minunate tratamente de păr. În cursul dimineaţii, puteţi spăla şi îndepărta uleiul din păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *