Nanoil Face Serum with Vitamin C. Iluminează, curăță, revitalizează!

ser facial cu vitamina C recomandat Nanoil

Până recent, era dificil de găsit un ser facial care să îngrijească eficient pielea – atât condiția, cât și aspectul său. Din fericire, aceasta s-a schimbat atunci când serul Nanoil cu vitamina C a fost lansat pe piață. Acest produs revoluționar transformă abordarea tratamentelor de îngrijire a pielii acasă. Cum acționează, ce conține și cum trebuie aplicat?

Îngrijirea pielii din confortul casei nu a fost niciodată mai facilă! Din ce în ce mai frecvent, produsele disponibile în magazinele de produse cosmetice pot oferi aceleași efecte precum preparatele folosite în saloanele de frumusețe și spa-urile de zi.

Serul facial Nanoil. Îngrijire profesională acasă

Unul dintre produsele profesionale de îngrijire a pielii alese în prezent de toată lumea este serul facial Nanoil. Formula ușoară, care abundă în cele mai bune substanțe nutritive și antioxidanți, îngrijește eficient pielea zi de zi. Dipsonibile în recipiente de 50 ml, echipate cu un pulverizator convenabil, serurile Nanoil asigură câteva săptămâni de tratament pentru piele. Fără necesitatea de a vizita un cosmetician, dar cu efecte care lasă pe toată lumea uimită!

În gama de seruri faciale Nanoil, există un produs care merită o apreciere specială – Vitamin C Face Serum. Haideți să aruncăm o privire mai atentă, ce spuneți?

Nanoil ser facial cu vitamina C

Serul facial cu vitamina C. Pentru cine a fost conceput?

Este un produs de frumusețe perfect pentru tenul problematic (de ex. cu tendiță acneică, afectat de pete pigmentare, linii fine, imperfecțiuni). Vitamina C, cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic, s-a dovedit că stimulează eficient procesele de reînnoire celulară a pielii, astfel încât serul îmbogățit cu această substanță nutritivă este ideal pentru:

 • persoanele ale cător ten prezintă zone decolorate și pete.
 • persoanele cu ten pământiu, tern și lipsit de viață.
 • persoanele care doresc să aibă un aspect mai tânăr.
 • persoanele care doresc să ofere pielii substanțe nutritive, de ex, după trecerea iernii.

Efecte surprinzătoare! Beneficiile aplicării Nanoil Vit C. Face Serum

Deoarece formula serului facial cu vitamina C de la Nanoil este non-uleioasă și are capacitate rapidă de absorbție, îl puteți aplica atât dimineața, cât și seara. Merită să faceți asta deoarece 9 din 10 utilizatoare confirmă că serul facial Nanoil cu vitamina C le-a ajutat să-și recapete tenul curat.

Ce înseamnă asta în practică? Înseamnă că toată lumea va găsi ceva benefic deoarece fiecare se confruntă cu diferite probleme la nivelul tenului. Fără îndoială, acest cosmetic:

 • vă oferă o piele strălucitoare.
 • îmbunătățește rezistența și suplețea pielii.
 • hrănește, hidratează și revitalizează.
 • elimina petele pigmentare.
 • îndepărtează imperfecțiile.
 • protejează împotriva razelor UV.
 • uniformizează nuanța tenului.
 • combate radicalii liberi.
View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Detalii despre ingredientele Nanoil Vit C. Face Serum

Acest produs nu ar avea o acțiune atât de puternică dacă nu ar conține ingredientele potrivite. Nanoil Vit. C Face Serum nu conține nicio substanță inutilă. Este un produs de frumusețe natural și 100% vegan. Este alcătuit din acid ascorbic și extract de rădăcină de Punarnava – un antioxidant puternic. Concentrația de vitamina C este de 1.5%, care în cazul acestei forme de vitamina C (stabilizată, puternică) este suficientă pentru a oferi efecte rapide și durabile fără a provoca iritații. Printre toate serurile faciale cu vitamina C disponibile, cel din oferta Nanoil pare a avea o formulă bine gândită și dezvoltată pentru a vă oferi rezultate maxime.

Sună bine? Puteți comanda serul facial cu vitamina C de pe website-ul oficial www.nanoil.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *