Cele mai bune produse pentru protejarea părului în timpul stilizării cu placa de păr. Evaluăm 5 produse de protecție termică

Folosirea plăcii de păr pare a fi o parte esențială a rutinei zilnice de îngrijire a părului a majorității femeilor. Părul neted și strălucitor arată, pur și simplu, mai bine și ne oferă un aspect îngrijit. Adevărul trist este că folosirea excesivă a aparatului fierbinte de stilizare face mai mult rău decât bine – privează părul de apă, duce la un păr fragil și foarte deshidratat Pentru a evita acest efect advers al îndreptării părului, este necesar să optați pentru un spray de protecție termică. De ce? Deoarece doar acest produs vă poate proteja părul delicat împotriva temperaturilor extreme. Folosirea produselor de protecție termică este absolut necesară dacă vă expuneți des părul la căldură.

Arsenalul imens de spray-uri de protecție termică disponibil în magazine are atât avantaje, cât și dezavantaje. Cum veți ști dacă produsul pe care îl aveți în mână este potrivit? Cum puteți avea certitudinea că vă va oferi rezultatele promise? Astfel, am creat următorul clasament al celor mai bune produse de protecție termică, pentru a nu trebui să testați toate produsele pe părul vostru.

Chiar aveți nevoie de un spray de protecție termică?

Majoritatea dintre noi ne dorim un păr strălucitor și neted. Pentru a ne îndeplini acest obiectiv, trecem placa fierbinte de păr prin păr în fiecare dimineață. Și chiar dacă obținem efectul dorit, acesta nu este de durată. La scurt timp, părul devine fragil și tern. De ce? Deoarece căldura deshidratează părul. Trebuie, de asemenea, reținut că temperaturile ridicate sunt notorii pentru slăbirea legăturilor de cheratină, ceea ce duce la despicarea și deteriorarea părului. În plus, atunci când este expus la căldură, cuticulele se ridică, rezultând în electrizarea și încurcarea părului.

Pentru a preveni impactul negativ pe care placa de păr îl are asupra tuturor tipurilor de păr, trebuie să introduceți un spray de protecție termică în ritualul zilnic de îngrijire a părului. Și pentru a facilita selectarea produsului potrivit pentru voi, am testat cinci spray-uri populare care vă pot proteja părul în timpul îndreptării cu placa. Am analizat formulele și capacitatea de protecție. Care s-a dovedit a fi cel mai bun? Descoperiți mai jos.

CLASAMENT Spray-uri de protecție termică de folosit înainte de îndreptarea părului

Există o caracteristică pe care toate produsele de protecție termică o au în comun – acestea promovează netezimea și strălucirea. Aplicate corect, izolează părul pentru ca temperatura ridicată să nu provoace deteriorare. Unele dintre acestea pot, de asemenea, fixa coafura creată.

Nanoil Heat Protectant Spray

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

cantitate: 6.76 fl. oz / 200 ml

Acest produs poate fi folosit pentru a proteja părul indiferent de sursa de căldură la care este expus. Prin crearea unui strat de protecție, Nanoil Heat Protectant Spray nu doar izolează părul împotriva căldurii produse de uscător sau placa de păr, dar și netezește cuticulele pentru ca părul să nu-și piardă hidratarea. Alcătuit din proteine de mătase, acest produs inversează deteriorarea părului – simplu spus, lasă părul mai sănătos și mai rezistent la factorii externi agresivi. Un aspect interesant este că atunci când este acoperit cu Nanoil Heat Protectant Spray, părul este, de asemenea, protejat împotriva luminii UV și aerului uscat, ambele contribuind la deteriorarea și pierderea strălucirii părului. Acum, cu un singur produs, părul este protejat și vizibil mai frumos. Cât de puternică este protecția termică? Producătorul promite că temperaturile de 230°C nu vor deteriora părul dacă pulverizați Nanoil Heat Protectant Spray înainte de stilizare. Nicio grijă că părul va deveni plat sau uleios deoarece acest spray nu are un impact negativ asupra coafurii. Cu siguranță, acesta este unul dintre cele mai rentabile produse de protecție termică.

Puteți afla mai multe informații despre produs pe website-ul oficial Nanoil: nanoil.ro

#2 Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Heat Protection Spray

cantitate: 6.76 fl. oz / 200 ml

Optați pentru Schwarzkopf OSIS+ Flatliner dacă sunteți în căutarea unui produs care să faciliteze crearea unor coafuri rezistente cu placa de păr. Puteți fi sigure că acest spray lasă părul neted și strălucitor timp de multe ore, chiar dacă petreceți timpul în locuri cu umiditate ridicată. Polimerii incluși în produsul Schwarzkopf OSIS+ Flatliner creează un scut care combate temperaturile ridicate de până la 230°C. Un alt aspect pozitiv al acestui produs de protecție termică este efectul hidratant pe care îl are asupra părului, care minimalizează problema părului fragil. În ceea ce privește aplicarea, acesta poate fi folosit atât pe părul umed, cât și uscat – după preferințe. Recipientul mare durează mult timp, însă prețul este destul de ridicat.

#3 L’Oreal Elseve Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray Leave-In

cantitate: 5.27 fl. oz / 150 ml

Acest produs este conceput pentru a menține netezimea și strălucirea părului timp de 3 zile. Este recomandat în special la nivelul părului lung și deteriorat. Formula leave-in este, de fapt, foarte bună, lăsând părul neted și rezistent la electrizare pentru mult timp. În ceea ce privește ingredientele, L’Oreal Elseve Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray Leave-In conține vitamine, proteine și ulei de ricin și de aceea vă poate oferi un păr catifelat și plăcut la atingere. Aceleași ingredinte au și rolul de a facilita descurcarea și preveni despicarea părului. Și, evident, acestea protejează părul împotriva temperaturilor ridicate, generate în timpul stilizării. Puteți găsi produsul Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray aproape în orice magazin.

#4 Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant

cantitate: 5.27 fl. oz / 150 ml

Iată un alt produs profesional de îngrijire părului conceput pentru a oferi protecție împotriva deteriorării termice. De asemenea, produsul îmbunătățește textura părului, lăsând părul mai frumos și mai facil de stilizat. Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant netezește cuticulele, lasă părul mai neted, mai strălucitor și mai hidratat. Ce conține această formulă incredibilă? Conține acid hialuronic, abisin și vitamina E, fiind astfel capabil să protejeze părul chiar și împotriva temperaturilor de până la 230°C. Și dacă aveți nevoie de substanțe care să prevină electrizarea părului, acesta este un motiv în plus pentru a alege Chronologiste Thermique Regenerant. Chiar dacă Kerastase are multe de oferit, prețul unui recipient este destul de ridicat, motiv pentru care majoritatea clienților preferă să caute soluții mai ieftine, dar la fel de eficiente.

#5 Kevin Murphy Ever Smooth

cantitate: 5.27 fl. oz / 150 ml

Acest produs își arată întregul potențial atunci când părul este expus la temperaturi ridicate. Cum acționează? De exemplu, lasă părul mai neted și mai rezistent la umiditate ridicată, aceasta fiind o veste bună pentru persoanele care se confruntă cu problema părului electrizat. Kevin Murphy Ever Smooth are o formulă ușoară care mărește capacitatea de stilizare a părului, permițându-vă să creați coafuri cu aspect natural. Lista de ingrediente arată promițător deoarece conține extract de scoarță de copac, amestecat cu extract de chiparos alb și chiparos albastru. Produsul nu conține parabeni sau sulfați, acesta fiind un mare avantaj demn de menționat. După părerea nostră, Kevin Murphy Ever Smooth este, într-adevăr, un produs minunat, dar ar putea avea un preț ceva mai scăzut.