Vopsire mai ușoară a părului cu ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Highlighting Foam Strips

Vopsire mai ușoară a părului cu ColorCuts Highlighting Foam Strips!

ColorCuts, un producător maltez de accesorii de coafură, este o marcă apreciată de profesioniști, în care au încredere mii de saloane de coafură din întreaga lume. Produsele eficiente și ușor de utilizat funcționează bine în orice salon de coafură și eficientizează fluxul de lucru a întregii echipe. Accesoriile moderne de coafură ar trebui să faciliteze obținerea celor mai moderne tehnici de vopsire și sunt compatibile cu toate produsele de vopsire.

ColorCuts înseamnă îngrijirea mediului, producție sustenabilă și standarde ridicate pe piața accesoriilor și echipamentului de coafură. Satisface nevoile stiliștilor de păr în căutarea echipamentelor cu tehnologie avansată și ecologice pentru saloanele lor.

Highlighting Foam Strips sunt revoluționare pe piața produselor de coafură. Materialele avansate tehnologic, unice sunt 80% reciclate și oferă o soluție practică, apreciată de profesioniștii din toată lumea. Benzile sunt extrem de moi și se adaptează formei mâinii în timpul aplicării vopselei. Rezultatul? Activitate mai rapidă și mai confortabilă și efecte mai spectaculoase de vopsire.

ColorCuts Highlighting Foam Strips – merită tot acest entuziasm?

Highlighting Foam Strips

Vopsirea părului poate fi o transformare totală de imagine. Fiecare procedură ar trebui să fie personalizată individual, unică și plăcută. Highlighting Foam Strips vă permit să creați toate stilurile de păr la modă și să vă impresionați clientele. Înlocuiți folia obișnuită de aluminiu cu un accesoriu specializat și versatil pentru vopsire și șuvițare, care vă face munca mai rapidă și mai eficientă. 

Highlighting Foam Strips, confecționate dintr-un material ușor și termic, sunt ușor de utilizat și potrivite pentru toate tehnicile de vopsire a părului. Învelișul unic al benzilor optimizează temperatura părului și oferă control 100% asupra procesului de schimbare a culorii. Fără risc de încălzire excesivă a părului. Benzile nu conțin adeziv, dar au aderență puternică în contract cu produsele de vopsire. Suprafața lipicioasă previne alunecarea benzilor din păr în timpul procesului de vopsire. Highlighting Foam Strips sunt reutilizabile – le puteți spăla și eficacitatea acestora rămâne neschimbată! Un pachet este suficient pentru până la 800 de utilizări. Gata cu foșnitul și dezordinea – înlocuiți foia obișnuită de aluminiu cu produsul unic și termic Highlighting Foam Strips. Benzile garatează o vopsire sigură, fără risc de deteriorare a părului.

Ce obțineți?

  • 200 benzi gata de utilizare, multicolorate,
  • Formă dreptunghiulară, convenabilă,
  • Control 100% asupra procesului de vopsire a părului,
  • Reducerea la jumătate a timpului de vopsire,
  • Temperatura optimă a părului în timpul vopsirii,
  • Accesorii reutilizabile și ecologice,
  • Zerorisc de deteriorare sau iritare.

Află mai multe: www.colorcuts.mt.