Să ne jucăm cu BingoSpa! Masca de față cu argilă albă și Dead Sea Mud.

Desigur, știm cum măștile din argilă albă fac miracole pielii noastre. Brandul BingoSpa este renumit pentru asta, iar acesta este motivul pentru care producătorii au preparat o mască pentru față de curățare sub numele de masca de față Dead Sea Mud cu Caolin și Zinc.

Este de la sine înțeles că cea mai grea sarcină este aceea de a avea grijă de tenul gras. Acesta tinde să producă mari cantități de sebum, cauză pentru care, acest tip de piele strălucește întotdeauna pe toată fața, care este acoperită cu acnee și puncte negre. În timp ce vorbim despre punctele negre, locul unde acestea sunt formate, porii pielii, sunt extinse și înfundate atunci când cineva are tipul de ten gras. În plus, cel mai mult sebum este produs în, așa-numita, Zonă T (frunte, nas și bărbie.). Acestea sunt părțile feței unde bacteriile, responsabile pentru acnee și seboree, se înmulțesc continuu. Una dintre substanțele utilizate în lupta contra acnee este argila din cauză că are proprietăți absorbante, de purificare și de contractare.

bingospa1Practic, argila alba este una dintre ingredientele de purificare ale măștii BingoSpa. De ce în special argila albă? Pur și simplu pentru că argila albă este excelentă pentru îngrijirea tenului gras. Este din cauza proprietăților de înviorare, dezinfectare, de contractare a porilor și de dezinfectare. Ce este cel mai important este faptul că argila alba este capabilă, de asemenea, să reglementeze producția de sebum. În plus, această substanță netezește și ameliorează iritațiile, precum și inflamațiile dermei. În afară de argila albă, această mască pentru față de la BingoSpa conține oxid de zinc, un component extrem de important în lupta împotriva acneei. Un alt ingredient cheie este noroiul din Marea Neagră deoarece este încă o altă substanță care contribuie la tratamentul medical al acneei. Uleiul de mentol joacă, de asemenea, un rol semnificativ în masca de față Dead Sea Mud cu Caolin și Cinc, deoarece reîmprospătează pielea și calmează tenul.

Consistența măștii de față de la BingoSpa este destul de densă din cauza cărora cosmeticele nu epuizează fața noastră, nu pătează hainele noastre și se usucă rapid. Se recomandă să se aplice un strat subțire de cosmetice pe față și să-l țineți așa pentru un sfert de oră. Apoi, masca de față ar trebui să fie clătită cu apă caldă. Trebuie amintit faptul că prima aplicare poate rezulta mâncărimi..

Masca pentru față Dead Sea Mud cu Caolin și Zinc de la BingoSpa se află într-un borcănel micuț li alb. Capacitatea este egală cu 150 de grame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *