Metode rapide a albire a dinților acasă

Dacă nu puteți trăi fără cafea și cea, este posibil ca nuanța dinților să se modifice. Din fericire, puteți folosi câteva remedii minunate și facile pentru a obține un zâmbet încântător și dinți albi ca zăpada din confortul casei!

1. Cărbune activ pentru dinți mai albi

În general, cărbunele activ este folosit pentru tratarea afecțiunilor stomacale. Cu toate acestea, s-a dovedit a fi o substanță revoluționară de curățare care vă va oferi un zâmbet alb și minunat. Este foarte ușor de folosit deoarece aveți nevoie doar de un pic de apă și o periuță de dinți. Cum de folosește?

Luați o tabletă de cărbine și pisați-o într-un vas mic. Umeziți periuța de dinți și aplicați o cantitate mică de pudră pe peri. Periați delicat dinții cu această pudră de culoare neagră. Clătiți gura bine pentru a elimina orice eventuale pete negre. Asta este tot! Folosiți această metodă cu regularitate.

2. Suc de lămâie pentru dinți mai albi

Sucul de lămâie este un bine cunoscut agent de curățare a dinților. Acizii sunt imbatabili în albirea smalțului și eliminarea petelor de cafea sau ceai. Sucul de lămâie este suficient de delicat, însă eficient, astfel încât îl puteți folosi în fiecare zi. Cel mai ușor este să consumați un pahar de apă cu suc de lămâie.

3. Bicarbonat de sodiu pentru dinți mai albi

În trecut, femeile știau despre efectul de albire al bicarbonatului de sodiu și îl foloseau pentru a obține dinți mai albi. Încă este una dintre cele mai bune metode de albire a dinților. Amestecați 2 linguri de bicarbonat de sodiu cu o lingură de apă oxigenată și veți obține de cele mai rapide rezultate. Distribuiți amestecul la nivelul dinților și periați delicat timp de 2 minute.

4. Ulei de cocos pentru dinți mai albi

Știați că uleiul de cocos albește dinții? În plus, dezinfectează cavitatea bucală, previne proliferarea bacteriilor și ciupercii de drojdie și previne cariile! Metoda de albire a dinților cu ulei de cocos este foarte facilă: puneți o lingură de ulei de cocos în gură și faceți gargară timp de 5-10 minute. Apoi, scuipați și clătiți. 

Bicarbonatul de sodiu și alte remedii pentru dinții îngălbeniți pot deteriora?

A spune că bicarbonatul de sodiu este complet sigur și poate fi folosit fără limite nu este tocmai… adevărat. Chiar dacă bicarbonatul oferă rezultate incredibile, dentiștii ne recomandă să îl folosim cu precauție. Bocarbonatul de sodiu nu prezintă proprietățile chimice care facilitează albirea dinților: pur și simplu, îndepărtează placa dentară. De aceea, folosirea excesivă a bicarbonatului de sodiu poate deteriora smalțul, ceea ce duce la pete și placă dentară. Folosiți-l cu atenție din când în când.

Puteți găsi o mulțime de metode diferite pentru a obține dinți mai albi și un zâmbet încântător, de ex. coaja de banană sau portocală și unele ciudate precum consum de ceapă crudă. Perierea dinților cu căpșune poate fi, de asemenea, de ajutor (acestea conțin acizi de albire precum lămâia). Toate tratamentele recomandate funcționează și sunt sigure dacă le folosiți din când în când.