Beneficiile uleiului de cocos pentru sprâncene și gene

Toate femeile cunosc și adoră uleiul de cocos ca substanță naturală de înfrumusețare a părului. Unele dintre noi aleg aceast ulei de plante pentru îndepărtarea machiajului. Puține știu, însă, că uleiul de cocos face minuni atunci când este aplicat la nivelul genelor și sprâncenelor! Dacă visați la gene lungi și sprâncene întunecate, încercați uleiul de cocos!

Ce ulei de cocos să alegeți?

Dacă vă așteptați la gene mai lungi și sprâncene mai voluminoase, vă recomandăm să optați pentru ulei nerafinat și pur de cocos. Acest tip de ulei – indiferent dacă este de cocos, argan sau orice alt ulei – este cel mai sigur și își păstrează substanțele nutritive deoarece nu a fost procesat foarte mult. Deci, dacă reușiți să găsiți ulei nerafinat și pur de cocos, veți putea oferi genelor și sprâncenelor acizi grași, minerale și vitamine care promovează creșterea firelor de păr. În plus, acest ulei de plante are efect hidratant și stimulează repararea părului și pielii. Nu în ultimul rând, uleiul de cocos distruge bacteriile și ciupercile.

Beneficiile uleiului de cocos pentru gene

  • sprâncene cu culoare mai intensă
  • sprâncene mai voluminoase
  • sprâncele rezistente la deteriorare
  • umple golurile din sprâncene

Beneficiile uleiului de cocos pentru sprâncene

  • gene mai lungi
  • gene mai închise la culoare
  • gene curbate
  • gene rezistente la deteriorare

Cum se aplică uleiul de cocos la nivelul spâncenelor

Există numeroase metode de aplicare a uleiului de cocos la nivelul sprâncenelor. Pentru a face asta, puteți folosi o dischetă din bumbac, bețișor de urechi, pensulă de sprâncene sau chiar vârful degetului. Vă recomandăm să aplicați uleiul de cocos înainte de culcare pentru a elimina orice reziduuri dimineața, înainte de machiaj.

Cum se aplică uleiul de cocos la nivelul genelor

În acest caz, folosiți fie un bețișor de urechi, fie o periuță de gene. Dacă nu aveți una la îndemână, folosiți periuța curată a unui rimel mai vechi. Asigurați-vă că aplicați o cantitate mică de ulei de cocos pentru a preveni apariția iritațiilor. Totuși, dacă uleiul ajunge în ochi, clătiți cu apă. Evident, dacă observați orice iritație a pielii ochilor, este indicat să renunțați la aplicarea uleiului de cocos în zona ochilor.

Când vă puteți aștepta să vedeți rezultatele?

Atunci când aplicați ulei de cocos cu regularitate la nivelul genelor și sprâncenelor, vă puteți aștepta să observați o îmbunătățire a aspectului acestora după aproximativ trei săptămâni. După două luni, veți putea observa efectele finale, care, de fapt, vor fi uimitoare!